Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabočki četvrtoligaš započeo s pripremama

Ivan Zubić pokrenuo zabočku Mladost


Zabočka Mladost krenula je u pripreme za nadolazeću sezonu pod vodstvom trenera Ivana Zubića. U prijelaznom roku klub je pretrpio minimalne promjene. Klub su napustili Christian Borac i Fran Švaljek, a još je upitan prijelaz Filipa Šoštara u kadete Lokomotive. Istovremeno Mladosti je pristupio napadač Moreno Koletić, koji je prošle sezone branio boje Stubice, a proteklu je polusezonu proveo u jednom austrijskom niželigašu. U stručnom stožeru Ivana Zubića participiraju i pomoćni trener Marko Belanović, Kristijan Pilski ima ulogu trenera vratara, a Goran Junković fizioterapeut je prve momčadi Mladosti.

Program je vrlo zahtjevan. U sedam tjedana Mladost će odraditi 29 treninga i 8 pripremnih utakmica. Trenirat će se na umjetnoj travi u Krapini i Radoboju, a koristit će se i teretana u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku. - U odnosu na jesen imamo jeftiniji kadar, ali bez obzira na to mislim da ćemo biti kvalitetniji. S Koletićem ćemo dobiti na brzini igre i moći ćemo igrati kvalitetni presing. Mogli smo se i više pojačati, ali želimo dati priliku Posleku i Tisaniću, koji su "djeca" ovog kluba. Isto tako očekujem više od Tumpića koj je bio rezerviran i Vojakovića koji je veliki potencijal, ali su gu u prošloj polusezoni sputale ozljede - govori nam Zubić.

Mladost je seriju pripremnih utakmica trebala otvoriti u srijedu protiv Tondacha, no kako Bedekovčanci imaju problema s covidom, prvi protvinik u srijedu u 20 sati biti će im Špansko, koje će ih ugostiti na svom umjetnom travnjaku u Španskom, dok ih već u subotu očekuje pripremni ogled protiv Sesvetskog Kraljevca. - Moramo se što bolje pripremiti kako bi na proljeće napravili dodatni iskorak. U prošloj polusezoni smo nakon prva četiri kola imali samo četiri boda. Ako startamo bolje, bit će i pomaka na ljestvici. Isto tako imamo i velike ambicije u kupu. Najvažnije je da nas zaobiđu covid i ozljede. Učinit ćemo sve da se dobrim igrama odužimo našim vjernim navijačima koji su nas pratili kod kuće, ali ugodno sam iznenađen i velikom podrškom na gostovanjima. Veliko im hvala, neka tako bude i u proljetnom dijelu - završio je Zubić.

Još članaka iz "Sport"

Facebook