Prethodni članak
Sljedeći članak

Nogometaši trećeligaša iz Mača krenuli s pripremama

Gaj poražen u prvoj pripremnoj utakmici protiv Varteksa


Iza nogometaša Gaja tjedan je dana priprema. Gaju su u prijelaznom roku pristupili Antun Starjački i Marko Hadžić, dok su iz kluba otišli Tomek, Kovačić, Rihtar i Biškup. Nakon četiri dana treninga Gaj je odigrao i svoju prvu pripremnu utakmicu. Na igralištu s umjetnom travom u Hraščici Gaj je poražen od Varteksa kojeg vodi Zoran Vukelić rezultatom 2:0.

Trener Vladimir Tuweg počeo je sa sastavom: Bobinec, Deak, Vukadin, Sambol, Hadžić, Koščak, Starjački, Brlečić, Kotarski, Šaban i Haramustek, dok su s klupe ušli: Strahonja, Šinko, T. Benčić, Čehulić, Krpanec i Cvrtila. Zbog ozljeda i bolesti nisu nastupili Postonjski, Josipović i i M. Benčić.

- U prvi pripremni ogled ušli smo "teških" nogu, nakon četiri dana priprema i rezultat nam nije bio imperativ. Bilo je važnije da vidimo mogućnosti novopridošlih Hadžića i Starjačkog te Koščaka koji je na probi. Dominirali smo u igri, no dvije individualne pogreške koštale su nas poraza - prenio nam je dojmove s utakmice trener Vlado Tuweg.
U pripremama će Gaj odrađivati po minimalno četiri treninga uz dvije utakmice tjedno. Kombinirat će se umjetni travnjaci u Kašini i Radoboju te domaći travnjak u Maču.

Gaj je u subotu trebao odigrati još jednu pripremnu utakmicu protiv Tondacha, no među Bedekovčance se uvukao covid, pa su bili prisiljeni odgoditi utakmicu. Ovaj tjedan Gaj bi trebao odigrati dvije pripremne utakmice. Prvo u srijedu u 20 sati na umjetnoj travi u Prečkom dočekuju Stavu Strmec, a potom u subotu u 14 sati gostuju u Dugom Selu protiv istoimenog trećeligaša. - Očekujem da ćemo u ovim utakmicama odigrati puno bolje nego protiv Varteksa i da ćemo pokazati svoju kvalitetu te ostvariti pozitivan rezultat - završio je Tuweg.

Još članaka iz "Sport"

Facebook