Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubica i Zagorec traže prolaz u poluzavršnicu i to ove subote u Velikoj Gorici


U subotu, 25. studenog, u Velikoj Gorici igra se četvrtzavršnica „Liga Kupa HNS – ZS 2023. / 2024.“ za veterane odnosno igraju se utakmice 1. dvoranskog prvenstva Liga kup veterana HNS-a, Središte Zagreb.

Nakon utakmica po skupinama i konačnog redoslijeda poznate su ekipe koje su se plasirale u eliminacijski ciklus: NK Stubica Donja Stubica, NK Zagorec Krapina, NK Karlovac 1919 i HNŠK Moslavina Kutina te iz Zagreba VNK Lokomotiva, NK Špansko, VNK Remetinec i VNK Silvija Stil.

Nakon što su utakmice po skupinama odigrane u Donjoj Stubici, Karlovcu i Kutini završnica Liga kupa odigrati će se u Velikoj Gorici – četvrtzavršnica – i Zagrebu – završnica - 1. dvoranskog prvenstva Liga kupa za veterane HNS-a, Središte Zagreb.

Poznati su i parovi četvrtzavršnice koja će se igrati u SD Srednje strukovne škole, Velika Gorica.
Eliminacijski ciklus u 18,00 sati otvaraju VNK Remetinec i HNŠK Moslavina a dalje slijede utakmice: 18,55 sati NK Karlovac 1919 – Zagorec Krapina; 19,50 sati NK Stubica – NK Špansko da bi četvrtzavršnicu zatvorio susret u 20,45 sati kada se sastaju VNK Lokomotiva i VNK Silvija Stil.

Vjerujem da će, kao i do sada, u prethodna tri grada gdje su veterani igrali svoje utakmice dvorana biti puna i u Velikoj Gorici te da će veterani prikazati svoje najbolje partije upravo u ovom ciklusu.

Nakon redovitog praćenja Liga Kupa iskristalizirao se favorit(i) i u ovom natjecanju. Prvi favoriti za osvajanje naslova pobjednika Kupa su, obzirom na prikazano, zasigurno VNK Lokomotiva i VNK Remetinec iako ne smijemo zaboraviti da je ovo nogomet i da su iznenađenja uvijek prisutna i moguća. Osim za ekipnog pobjednika vrlo je zanimljiva utrka i za najboljeg strijelca Kupa te je nakon tri odigranih utakmica na prvom mjestu Jerko Leko (VNK Lokomotiva) sa pet, a prate ga Mario Malarić (NK Zagorec Krapina), Jakov Šarić (VNK Remetinec) i Dario Skoko (VNK Lokomotiva) sa četiri postignuta zgoditka.

Još članaka iz "Sport"

Facebook