Prethodni članak
Sljedeći članak

Preminula mlada hrvatska reprezentativka, jedna od naših najboljih sportašica


Iz Streljačkog klub Alzas Čakovec javili su kako je uslijed teške bolesti preminula međimurska sportašica i hrvatska reprezentativka Natalija Kikelj Vugrinec, jedna od najboljih hrvatskih sportašica

“Pretužna vijest o preranoj smrti naše poštovane i drage kolegice i prijateljice sve nas je potresla i duboko rastužila. S golemom tugom i boli opraštamo se od naše Natalije, koja je od prvog trenutka bila dobri duh našeg Streljačkog kluba ALZAS Čakovec”, javljaju iz Streljačkog kluba ALZAS Čakovec.

“Nije odustala od streljaštva i kad se suočila s teškom bolesti. Kad je ponovno stala na vatrenu crtu svi smo bili sretni i radosni, kao i ona sama. Nažalost, kao da je bilo jučer, javila je „da je opet neće biti neko vrijeme“, što nas je jako zabrinulo.

Ali bili smo uvjereni da će uz njezin optimistični duh, dobiti i ovu bitku i da ćemo opet uskoro biti zajedno na streljačkoj crti. Ne možemo vjerovati da je bolest bila jača i da Natalije više nema s nama. Hvala Ti za veliki doprinos u sportskim uspjesima i rezultatima našeg kluba. Ostat ćeš zauvijek u našim mislima i srcima”, napisali su iz streljačkog kluba.

Samo dvije godine su joj trebale da postane jedna od najboljih hrvatskih sportašica u gađanju zračnim pištoljem i osvoji svoju najsjajniju brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske. Međimursko i hrvatsko streljaštvo poznato je po talentu i skromnosti, a upravo su to bile njezine najveće vrline koje su je krasile sve do kraja našeg puno prerano prekinutog sportskog druženja.

Još članaka iz "Sport"

Facebook