Prethodni članak
Sljedeći članak

Prekinut Zagorčev niz!

U 27. kolu 2. SuperSport NL Zagorec gostovao u Ždralovima kod Mladosti


U 27. kolu Druge SuperSport nogometne lige krapinski Zagorec gostovao j e kod Mladosti iz Ždralova i pretrpio poraz od 3:4.

Time je prekinut niz od osam utakmica bez poraza krapinskog kluba a Mladost je dokazala da je „crna mačka“ za ekipu iz Krapine, Naime ovo je  treći poraz krapinskog kluba u tri odigrane utakmice u posljednjih godinu dana – kvalifikacijski susret ( 0:1 ), te dva prvenstvena – 1:2 i 3:4.

Ovaj susret pun pogodaka otvorio je Mađarić u 36. minuti primivši jednu povratnu loptu od Žabeca na dvadeset metara od gola te lijevom nogom precizno pogodio desne rašlje nemoćnog Bručija. Neobranjivo !

U drugom  poluvremenu u nepunih sedamnaest minuta vidjelo smo čak pet pogodaka. Poluvrijeme je otvoreno prilikom Žabeca koju Bruči neutralizira da bi  minutu  kasnije Kanceljak na asistenciju Christiana udarcem sa 20 metara izjednačio. Još se veselje gostiju nije ni stišalo a domaćini vode pogotkom Lope udarcem sa 14 metara.  No, pet minuta kasnije Bračević udarcem sa 16 metara dovodi susret u egal. Deset minuta kasnije nakon izjednačujućeg pogotka – 47. minuta – Zagorca domaćini dolaze u vodstvo od 3:2  kada je Behrami primio loptu na desetak metara od vratiju Zagorca te snažno pucao prema golu prilikom kojeg je lopta dirala Čondrića te promijenila smjer i završila u  mreži nemoćnog Bručija.  U 64. minuti Herceg pogađa za 4:2.

U 80. minuti nakon prekršaja Eskinje nad Dunićem u šesnaestercu sudac pokazuje na jedanaest metara s kojih je precizan bio Radić i smanjio vodstvo Mladosti na 4:3 čime postavlja i konačan rezulta..

Trener Vidak na teren je poslao slijedeću jedanaestoricu: Bruči – Landripet, Junior, Čondrić, Orlović – Barišić, Jug, Dunić – Bračević, Christian, Kanceljak. Još su igrali: Stiperski, Radić i Ružak.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook