Prethodni članak
Sljedeći članak

Potop Gaja u nastavku utakmice

34. kolo III. NL-centar, Bistra – GAJ MAČE 7:1


Gaj je teško stradao na gostovanju kod Bistre u posljednjem kolu III. NL-centar. Krajnji rezultat bio je 7:1. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 1:0, da bi u nastavku Gaj doživio pravi potop.

Jedini pogodak u prvom dijelu postigao je Kukec, nakon poklona gostujuće pobrane u 19. minute. Prvi  su dio priliku dobili kod Gaja Dačnik-Kovačić i Cicnjak, a kako su u nastavku umjesto njih ušli Šaban i Šoštarić, očekivao se preokret, no on se nije dogodio. S dva brza pogotka u 47. i 49. minuti sudbinu Gaja je zapečatio Nwackukwu. Tračak nade donio je Šoštarić lijepim pogotkom iz „slobodnjaka“ u 62. minuti. Isti je igrač nakon toga imao dvije dobre prilike, ali odlično mu brani Maglica. U posljednjih šesnaest  minuta utakmice Gaj je primio čak četiri pogotka za konačnih 7:1.

Nepotrebna mrlja gostiju u posljednjem kolu, koja ipak ne može zasjeniti sjajnu sezonu u kojoj je osvojeno drugo mjesto i naslov osvajača županijskog kupa. Bila je ovo sedma utakmica u 20 dana za Gaj, u srijedu su se dosta namučili u finalu kupa protiv Pregrade, pa je očito došlo do fizičkog i mentalnog pada što je rezultiralo ovako ružnim porazom.

BISTRA – GAJ MAČE 7:1 (1:0)

DONJA BISTRA: SC Bistra, GLEDATELJA: 120, SUCI: Crnojević, Šaško i Grgurić.

STRIJELCI: 1:0 Kukec 19', 2:0 Nwackukwu 47' (11m), 3:0 Nwackukwu 49', 3:1 Šoštarić 62', 4:1 Kereša 74', 5:1 Kukec 78', 6:1 Ljubić 84', 7:1 Bajan 87'.

BISTRA: Maglica, Brezec, Žagmeštar, Nwackukwu (68' Kereša), Kukec, De Moura, Šturlan, Hlup (68' Bajan), Ljubić, Jakopić, Knezović (81' Dansou). TRENER: Srećko Mlinarić

GAJ MAČE: Babić, Ristovski, Dačnik-Kovačić (46' Šoštarić), Sambol, Postonjski (88' Mutak), Haramustek, Nikolić, Plehan (46' Šaban), Deak, Cicnjak (46' Kovačić), Sedak. TRENER: Marijan Glavica

Još članaka iz "Sport"

Facebook