Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjednik NBD

U RADOBOJU ODRŽAN MALONOGOMETNI TURNIR 3V3 ZAGORJE OPEN


U organizaciji Športske udruge Radoboj održan je treći 3V3 Zagorje Open, malonogometni turnir. Na turniru su sudjelovale 32 ekipe koji su podijeljene u skupine a nakon igre u skupinama dva prvoplasirana plasirala su se osminu finala te tako dalje do samog finala.

Ovaj vid malog nogometa ( tri protiv tri ) u posljednje vrijeme postaje iznimno popularan te je tako i na igralištu kod osnovne škole u Radoboju bilo izuzetno puno publike a organizatori su se pobrinuli da uz onu već standardnu ponudu, piće i hrana, dodaju još jednu namijenjenu maloj djeci tako da su u vrijeme dok su tate igrale nogomet klinci uživali u napuhancima. 

Gledali smo izuzetno zanimljive utakmice oba dana ( igralo se u petak i subotu ) gdje se rezultat kretao od sigurnog vodstva do poraza.

Nakon dvodnevne „borbe“ najbolja je bila ekipa NBD, drugo mjesto osvojila je ekipa KR BAU dok je treće mjesto pripalo ekipi ŠUŠ. Ekipe su dobile prigodne pehare.

Osim ekipnih nagrada dodijeljene su i pojedinačne nagrade – najbolji igrač turnira bio je Marko Sever ( NBD ) dok je najbolji strijelac bio Marko Strabić (ŠUŠ) sa 5 pogodaka ( btroj pogodaka se računao tek u eliminacijskoj fazi, op.a. ).

Moram posebno i pohvaliti organizaciju turniru koja je bila na izuzetno visokom nivou, gotovo bez pogreške.

REZULTATI: Četvrtzavršnica: ŠUŠ-Radograd2 (5-1); SD Đurmanec – KR BAU (2-3); CB Saloon juniori – Papir Market (2:4); NBD-Gorjani (3-0). Poluzavršnica: ŠUŠ – KR BAU (2-3); Papir Market - NBD (3-4). Za treće mjesto: ŠUŠ – Papir Market (1-0). Finale: NBD – KR BAU (3-1).

POREDAK: 1. NBD; 2. KR BAU; 3. ŠUŠ, 4. Papir Market.

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook