Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjeda ekipe "Elektra Zabok"

Na kuglani ZIVT u Zaboku održane Sportske igre rekreativaca u kuglanju


U organizaciji zabočke udruge za rekreaciju "Sport za sve", pod vodstvom Branka Piljeka na zabočkoj kuglani održane su Sportske igre rekreativaca u kuglanju. Ove godine okupilo se osam ekipa.

Nakon četiri održana kruga uvjerljivi pobjednik je ekipa "SRU Elektra Zabok koja je oborila 1165 čunjeva. U posljednjem krugu "elektraši" koji su nastupili u sastavu: Božidar Grljač, Božo Ružak, Jadranko Kovačićek, Radovan Jagić i Dragutin Šanjug oborili su 315 čunjeva, što je najbolji rezultat u sva čeitri kruga. Drugo mjesto pripalo je ekipi Gradska udruga umirovljenika Zabok s 1063 oborena čunja, a treći je bio Grabrovec s 1033 oborena čunja.

Posebno su se nagrađivali pojedinci u apsolutnoj konkurenciji i konkurenciji rekreatvaca. U apsolutnoj konkurenciji najbolj je bio Stjepan Grah (Zavarivanje Očić), druga je bila Jelena Hrastinski (Grabrovec), a treći Božidar Grljač (Elektra). U konkurenciji rekreativaca najbolja je bila Jelena Hrastinski ispred Božidara Grljača, dok je treće mjesto osvojio Srećko Trgovec (Grafoservis).

Konačni poredak:

 1. SRU Elektra Zabok 1165

 2. Gradska organizacija umiorvoljenika Zabok 1063

 3. Grabrovec 1033

 4. Zavarivanje Očić 970

 5. Grafoservis 969

 6. Komunalno 881

 7. Vetropack Straža 879

 8. SRU Elektra Zabok "Dream team"

Još članaka iz "Sport"

Facebook