Prethodni članak
Sljedeći članak

Juniori KK Zabok vodeća su momčad III. juniorske lige

Sjani rezultati juniorske momćadi košarkaškog kluba Zabok


Pod vodstvom trenera Roberta Leža juniori KK Zabok postižu sjajne rezultate u III. juniorskoj ligi. Nakon četiri odigrana kola Zabočani su jedina momčad s maksimalnim učinkom. U posljednjoj su utakmici kao domaćin slavili protiv juniora zagrebačkog Laurusa s rezultatom 72:61. Na poluvremenu su imali tri koša manjka (30:33), no odigrali su odlično drugo poluvrijeme i na kraju su zasluženo došli do svoje četvrte pobjede. Prvo ime u pobjedi bio je Vigor Borovčak s 22 koša, Karlo Gospočić upisao je 16, a Mihael Tomić 15 koševa. Na listi najboljih strijelaca lige Tomić je drugi sa 78 postignutih koševa (19,5 po utakmici), a Vigor Borovčak četvrti s 66 postignutih koševa (16,5 po utakmici). Obojica treniraju s prvom momčadi, a ove je godine s prvom momčadi pripreme prošao i Antun Deak.

Nekad legendarni igrač, Robert Lež, očito dobro radi svoj trenerski posao, ali mora se priznati i da su ovim momci izuzetno talentirani i na najboljem su putu da u Zabok donesu naslov prvaka, a samim time i plasman u drugu ligu, gdje bi se ova momčad i sad bez problema mogla nositi s protivnicima.

Pod vodstvom Roberta Leža boje juniorske momčadi KK Zabok uspješno brane: Vigor Borovčak, Karlo Gospočić, Mihael Tomić, Karlo Krznar, Anton Deak, Tin Gvozdanović, Tomislav Tičina, Patrik Marković, Igor Lihtar, Marko Grah, Jan Gvozdanović i Lovro Bosnar.

ZABOK - LAURUS 72:61 (16:18, 14:15, 21:13, 21:15)

ZABOK: Borovčak 22, Gospočić 16, Tomić 15, Krznar 9, Deak 8, T. Gvozdanović 2, Tičina, Marković, Lihtar, Grah, J. Gvozdanović, Bosnar. TRENER: Robert Lež

Još članaka iz "Sport"

Facebook