Prethodni članak
Sljedeći članak

Oroslavčani stigli do četvrtfinala

U Makarskoj održano 21. Prvenstvo veterana HNS u malom nogometu

  • VETERANI OROSLAVJE.jpg

    Veterani NK Oroslavje


U organizaciji HNS u Makarskoj je održano nikad brojnije prvenstvo veterana HNS-a u malom nogometu, koje je ove godine okupilo čak 54 momčadi iz cijele Hrvatske. Među hrvatskom veteranskom elitom bilo je i čak sedam zagorskih momčadi: Oroslavje, Zagorec KR, Klanjec, Jedinstvo, Radoboj, Inkop i Stubica. Najdalje je stiglo Oroslavje koje je izborilo četvrtfinale. Nakon što su kao prvi prošli skupinu Oroslvčani su u osmini finala s 2:0 slavili protiv Nedelišća, a strijelci su bili Nikola Ljubić i Leo Tuđa. U osmini finala Oroslavčani su pogotkom Nikole Suntešića slavilli s 1:0 protiv momčadi Veterani Zaprešić. U četvrtfinalu su hrabro pali protiv Neretve koja je na kraju bila treća rezultatom 3:1. Oroslavčani su poveli pogotkom Ivana Martinića, koji se ubrzo nakon toga i ozlijedio, a znamo koliko je on važan za ovu momčad. Unatoč porazu zaslužuju sve čestitke. Veterani Oroslavja nastupili su u sastavu: Marko Pušec, Leo Tuđa, Hrvoje Kovač, Marko Novina, Nikola Ljubić, Ivan Martinić, Veselko Gazilj, Danijel Belina, Nikola Suntešić i Krunoslav Drempetić.

Skupine su još prošli Klanjec i Zagorec KR. Klanjčani su u šesnaestini finala poraženi od GOŠK Kaštela s 2:0, dok je Zagorec KR ispao u osmini finala na penale od Neretve, nakon što je u reguralnom dijelu utakmice bilo 0:0, krajnji rezultat bio je 2:1 za Neretvu. Zagorec KR nastupio je u sastavu: Elmar Hadžić, Kristijan Buzina, Danijel Malarić, Ivan Vukoja, Ivan Firer, Mario Malarić, Dejan Poljak, Nikola Štrok, Miljenko Kunštek, Branimir Gregurović i Ivan Zubić, a za Klanjec su igrali: Toni Bogović, Damir Horvat, Tomislav Skrbinac, Goran Jakobović, Kristijan Sušec, Ivan Vukelić, Branko Trbuha, Kristijan Jambrešić, Tomislav Poslek, Dragutin Vukina i Ivan Hercigonja.

Pobjenik 21. Dvoranskog prvenstva veterana HNS-a je momčad MNK Bilice koja je u finalu slavila s 1:0 protiv VHNK Dubrovnik. Treće mjesto osvojila je Neretva nakon pobjede nad Podstranom od 3:1.

Još članaka iz "Sport"

Facebook