Prethodni članak
Sljedeći članak

Izvučeni parovi polufinala zagorskog kupa

Plenum – Skupština Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije


U Klanjcu je održan Plenum – Skupština Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije. Jedan od vrhunaca svakako je bilo izvlačenje parova polufinala zagorskog nogometnog kupa. Parove je izvukla Sanja Škrinjar, predsjednica ŽNK Pregrada, a već polufinale donosi ogled Zagorca KR i Gaja, dakle na neki način finale prije finala.

Nedavno Gaj je u zaostaloj prvenstvenoj utakmici 3. NL centar slavio u Maču sa nestvarnih 7:1, a kup utakmica igrat će se u Krapini. U drugom polufinalu Pregrada će dočekati Golubovec. Prema najavama polufinala su na rasporedu 24. travnja, dok će datum finala biti poznat kasnije, a vjerojatno će biti u lipnju. Sjednicu je inače otvorio predsjednik NSKZŽ Stjepan Merkaš Krojf, zahvalio je NK Klanjec na organizaciji te svima na dolasku.

U radnom dijelu jednoglasno je usvojeno izvješće Nadzornog odbora o financijskom poslovanju NSKZŽ u 2023. godini. Predsjednik je ukratko upoznao zastupnike sa stavkama iz proračuna te je otvorio raspravu o završnom računu, a pošto nije bilo zainteresiranih za raspravu prišlo se glasovanju i jednoglasno je usvojen Završni račun za 2023. godinu. Također, jednoglasno su prihvaćena izvješća o radu Povjerenika za natjecanje Juraja Sirovca, Povjerenika za suđenje Božidara Smrekara, Povjerenika za suđenje mladeži i veterana Slavka Tepuša, Disciplinskog suca Gordana Šobana te Instruktora NSKZŽ Franje Kučka. Usvojen je i prijedlog kalendara NSKZŽ za 2024 godinu. 

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook