Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladost Belec ugostila NK Bilo iz Velike Pisanice


Na inicijativu trenera Mladosti Belec, Željka Tihave, prošle je godine odigrana prva prijateljska utakmica između njegove sadašnje momčadi i NK Bilo iz njegove rodne Velike Pisanice. Prošle je godine Mladost gostovala u Velikoj Pisanici, a ove su nedjelje nogometaši Bila stigli na uzvrat u Belec. Krajnji rezultat ove prijateljske utakmice bio je 2:0 za Bilo, koje je član I. Županijske lige Bjelovarsko-bilogorske županije. Strijelci za goste bili su Pandžić i Vargić. Trenera Tihava posebno je ponosan na mlade igrače, još uvijek kadete, koji su dobili priliku u ovoj utakmici, a to su: Borna Šaka, Josip Sambolić, Fran Buden, Rafael Kovaček i Dario Bručić-Pavuk.

Prije same utakmice nogometaši Mladosti Belec i Bila obišli su poznatu belečku crkvu Svete Marije Snježne, koja je jedna od najljepših primjera barokne umjetnosti u sjevernoj Hrvatskoj. Gosti iz Velike Pisanice bili su oduševljeni belečkom crkvom, a kratko predavanje o samoj crkvi održao im je profesor Milan Havoić.

Nakon utakmice druženje je nastavljeno uz gulaš i dobre vibracije, a svi su se složili da će se ovo lijepo druženje nastaviti.

Još članaka iz "Sport"

Facebook