Prethodni članak
Sljedeći članak

Neizvjesno u trećem setu

Odbojka, 2. liga regija sjever, skupina sjever: 6. kolo: Bedex – Plavi Paklenica 0:3


Odbojkašice Bedexa su odigrale utakmicu 6. kola 2. ligi regije sjever, skupina sjever. Nakon što su dva kola bile slobodne, odbojkašice Bedexa su u ovom kolu dočekale vodeću ekipi Plavi Paklenica, koja ne zna za poraz. Kvaliteta gošći je došla do izražaja u prva dva seta, koja su završila identičnim rezultatom 14:25. No, u trećem setu odbojkašice Bedexa su bile 'u igri', ste je ponudio neizvjesnost do samoga kraja, no ipak je pripao gošćama iz Murskog Središća sa 26:24.

Za Bedex su igrale: Ivana Prežigalo, Monika Kozjak, Ema Jambrek, Iva Gorički, Lucija Prančić, Sara Balen, Barbara Kovač (kap), Leona Šoštarko, Lucija Mrkoci, Rea Herceg, Lana Pripeljaš, trenerica: Ivana Čehulić. Bedex tako nakon šest kola i četiri odigrane utakmice ima 4 boda i nalazi se na 4. mjestu. U 7. kolu Bedex će gostovati kod Štrigove, koja ima isti broj bodova.

Dodajmo da su prije utakmice odbojkašice i jedne i druge ekipe razvile transparent "Sigurno mjesto za žene", čime se i OK Bedex pridružio sportskim kolektivima koji su podržali usvajanje europske rezolucije "Sigurno mjesto za žene". 

Još članaka iz "Sport"

Facebook