Prethodni članak
Sljedeći članak

Toplice 2 nezadržive

Odbojka, 4. HOL sjever, 6. kolo: skupina A: Toplice 2 – Kitro Varaždin 4 3:0; Bedex 3 – Ludbreg 2


Odigrano je i 6. kolo u 4. HOL sjever u skupinama A i B. U skupini A vodeće Toplice 2 dočekale su Kitro Varaždin 4 i stigle do nove pobjede.

Toplice 2 bile su otprilike jednako dominante u sva tri seta. Prva dva dobile su sa po 25:19, a u trećem gošće su osvojile tek jedan bod više, dakle bilo je 25:20. Tako Toplice 2 u šest kola imaju jednako toliko pobjeda.

Za Toplice 2 igrale su: Rania Gerdin, Vida Bastić, Ines Đurđan, Lana Horvatiček (kap.), Marija Šturman, Vievienne Reister, Laura Mišković, Josipa Marković, Ana Poljak, Veronika Mužar,  Matea Popović; trener Robert Halapir.

Bedex 3 je dočekao Ludbreg 2 i upisao poraz 0:3. Gošće su bile uvjerljive, prvi set su dobila sa 25:20, drugi sa 25:6, a treći sa 25:13.

Za Bedex 3 igrale su: Gabrijela Brestovečki, Mia Herceg, Marta Lež (kap.), Helena Vučković, Natali Horvat, Tia Glumpak, Iva Meštrović, Karla Vuzem, Iva Sopina, Karla Ptičar, Paula Babić, Tea Bezjak, Maja Meštrović; trenerica Marija Srebak.

Na ljestvici Toplice 2 vode sa maksimalnih 12 bodova, a Bedex 3 ima 4 boda na šestom mjestu. U 7. kolu Toplice 2 gostuju kod Lepoglave, a Bedex 3 gostuje kod Kitro Varaždina 4. U skupini B natječu se Toplice 3, koje su u ovom kolu bile slobodne, a u 7. kolu će dočekati Ivanec 3.

Još članaka iz "Sport"

Facebook