Prethodni članak
Sljedeći članak

"Moj budo"


Predstavljena je knjiga "Moj budo" Rajka Bartolina. Knjigu su predstavili autor koji je ispričao o sadržaju knjige, načinu prikupljanja građe i namjeni ove monografije.

Gospodin Topić obratio se predstavljajući brojne autore predgovora ove knjige. Istaknuo je da je to autobiografska knjiga bazirana na živom sjećanju doživljenog i proživljenog. Gospodin Ivica Balagović esejistički se osvrnuo na značaj ove monografije ističući da je bitno da se ovakvi veliki sportski uspjesi dokumentiraju i zabilježe.

Ističe da je velika stvar da mala sredina ima ovako velike uspjehe iz borilačkih sportova zahvaljujući zalaganju autora. Branka Tuđa Kanceljak osvrnula se na prikaz knjige kao publikacije koja će svakako naći mjesto u zavičajnoj zbirki Gradske knjižnice.

Ovim događanjem završava se ciklus predstavljanja Zabočana u svibnju - mjesecu Grada. Zaključili smo da su Zabočani svestrani i uspješni ljudi te da ćemo ovaj koncept nastaviti. Publika je svaki događaj nagradila dolaskom u popriličnom broju. Spajajući prvo i zadnje predstavljanje naših sugrađana došli smo do spoznaje da je sjedište svjetske nuklearne agencije za sigurnost u Repovcu, a centar i rasadnik uspjeha iz borilačkih vještina u Jakuševcu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook