Prethodni članak
Sljedeći članak

Danas u 18 sati počinje velika sportska fešta u Zaboku

Košarkaški klub Zabok časti navijače pred jednu od najvažnijih utakmicu u svojoj povijesti


Danas u 19 sati KK Zabok igra jednu od najvažnijih utakmica u svojoj povijesti. U drugoj, odlučujućoj izlučnoj utakmici za ulazak u HT Premijer ligu Zabok dočekuje Ribola Kaštelu. Podsjetimo u srijedu je Zabok u Kaštel Sućurcu dobio prvu utakmicu s 13 koševa razlike (70:83) i ima veliku prednost pred današnji uzvrat. Kako se zbraja rezultat iz obje utakmice Zabok bi teoretski mogao i izgubiti utakmicu s 12 koševa razlike i ostao bi član HT Premijer ligi. Poraz od 13 koševa donio bi produžetke, a svaki poraz Zabok veći  od 13 koševa razlike odveo bi goste u HT Premijer ligu. No u KK Zabok se ni ne pomišlja na poraz. Zabočani su favorit u ovoj utakmici i ići će na pobjedu, kao i u prvoj utakmici. Iako imaju veliki kapital pred uzvrat, zabočki žuti nikako ne smiju podcijeniti Ribola Kaštelu, koju prevode iskusni lisci Ante Delaš i Mateo Kedžo, a odlično igra i Ante Perkušić.

Bit će to prava fešta sporta i košarke, a okupljanje počinje već u 18 sati. KK Zabok poziva sve gledatelje da dođu pred dvoranu već sat vremena prije utakmice, gdje će ih sponzor ove utakmice, Gavrilović, besplatno darivati svojim proizvodima i pivom. Svi gledatelji s kupljenom ulaznicom sudjelovat će u tomboli, a na kraju utakmicu KK Zabok sprema posebno iznenađenje za sve navijače. Zato sutra od 18 sati svi puteve vode prema Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku koja će nadajmo se biti skroz popunjena i da će nikad duža sezona za košarkaše Zaboka završiti na najbolji mogući način - pobjedom.

Atmosfera u momčadi je sjajna. Trener Kujundžić dao je igračima slobodno u četvrtak, jučer su odradili kvalitetan trening i potpuno spremni očekuju današnji ogled. Kapetan Črnjević,  njegovi suigrači i vodstvo kluba pozivaju sve navijače da im se pridruže na velikoj fešti.

Još članaka iz "Sport"

Facebook