Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec u Poreč bez četvorice!

U 29. kolu Druge SuperSport NL Zagorec gostuje u Poreču kod Jadrana

  • HARRISON.JPG

    HARRISON


U pretposljednjem, 29. , kolu Druge SuperSport nogometne lige krapinski Zagorec gostuje u Poreču kod Jadrana.

CRUCE - CORCY

Pogled na tablicu ( deseti Zagorec sa 33 boda;  jedanaesti Jadran Poreč sa 32; dvanaesti Grobničan sa 31; trinaesta Marsonia sa 30 i četrnaesto Trnje sa 28 dok su na petnaestom i šesnaestom mjestu Osijek II sa 25 i Međimurje sa12 bodova ) nam govori da je Zagorcu potreban samo jedan bod u preostala dva susreta lige da bi izbjegao četrnaesto mjesto koji vodi u kvalifikacije za ostanak u ligi. U ta dva kola Zagorec gostuje u Poreču te jod kuće dočekuje Grobničan te je za očekivati da će uzeti taj bod. Svakako važni su i rezultati izravnih suparnika u borbi za izbjegavanje tog mjesta koji vodi u kvalifikacije. Tako Jadran Poreč igra obje svoje utakmice na svom terenu protiv Zagorca i Osijeka II; Grobničan u 29. kolu dočekuje  Dugo Selo a u zadnjem gostuje u Krapini; Marsonia u ovom kolu dočekuje Jadran Luku Ploče i u posljednjem gostuje u Dugom Selu da bi Trnje u subotu na svom terenu igralo protiv Osijeka II a u posljednjem će na gostovanje u Hrvace. Gledajući raspored i suparnik u najtežoj situaciji su Marsonia i Trnje koje bi morali dobiti obje utakmice da dostignu Zagorec pod uvjetom da Zagorec izgubi obje što je zaista teško očekivati. No, ovo je nogomet i u tom sportu , pogotovu u Hrvatskoj, o rezultatu ne odlučuje igrači i njihov stručni stožer već ponekad i „više sile“.

KRZNARIĆ

Nakon pogleda na napisano zasigurno bi tvrdio da će Zagorec uzeti svih šest bodova s obzirom na igre ovog proljeća ali…. Uvijek postoji taj ali…

Naime, na put u Poreč Zagorec kreće desetkovan bez nekoliko vrlo važnih igrača koji izostaju ili zbog povreda ili zbog privatnih razloga. Tako sigurno u Poreču neće igrati dvojica koji su teško ozlijeđeni – Krznarić i Harrison te Cruce Corcy koji se zbog privatnih razloga nalazi u Francuskoj. Upitan je i nastup prvog vratara Matije Bručija koji već duže vrijeme vuče ozljedu lakta i šake a i stoper Junior nije sto posto fit.

No, možda je ovo prilika da igrači koji su imali nešto manju minutažu ovog proljeća pokažu da se i na njih može u potpunosti računati kao što su i pokazivali kada su ulazili u igru sa klupe za pričuve.

Idem se malo poigrati sa sastavom, do sada sam uvijek fulao osim protiv Sesveta, te vjerujem, i neću se iznenaditi ako bude drugačije, da će trener Vidak na teren poslati: Vinceljak – Landripet, Junior, Orlović, Topolovec – Dunić, Adžić, Stiperski – Christian, Smrekar, Kanceljak.

BRUČI

Još članaka iz "Sport"

Facebook