Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladost ispustila pobjedu u zadnjim sekundama

Na kraju je završilo 3:3, a gosti su izjednačujući pogodak postigli doslovno u zadnjoj sekundi utakmice


Zanimljivu i uzbudljivu utakmicu odigrali su domaća Mladost i Lukavec u okviru 22. kola IV. NL-središte Zagreb. Na kraju je završilo 3:3, a gosti su izjednačujući pogodak postigli doslovno u zadnjoj sekundi utakmice.
Domaći su odlično otvorili i poveli u 16. minuti preko Vedriša koji je jednu odbijenu loptu nakon slobodnog udarca Poljaka silovito spremio u mrežu za 1:0. U 38. minuti već je 2:0. Ponovno je asistent Poljak, a strijelac Hrastinski koji je sam izašao pred gostujućeg vratara i rutinirano ga matirao. Dvije minute prije kraja prvog dijela korner s desne strane izveo je Lagunđija, Krpečanec je glavom prebacio na stopera Puntarića koji glavom zabija za 2:1.
Stvari su se vratile na početak u 58. minuti kada je Humeljak s 18 metara udaljenosti spretno postigao pogodak za 2:2. Od 63. minute domaći imaju igrača više nakon što je zbog dva žuta kartona isključen Meter. Kada je Krajačić u 84. minuti glavom postigao pogodak za 3:2 nakon ubačaja Vedriša, činilo se da će bodovi ostati u Zaboku. No u zadnjoj minuti sudačke nadoknade korner s lijeve strane izvodi Lagunđija, a na drugoj stativi nogom u padu za konačnih 3:3 zabija Kaurin.

Još članaka iz "Sport"

Facebook