Prethodni članak
Sljedeći članak

Magdalena Škreblin viceprvakinja Hrvatske

Na kuglani ZIVT u Zaboku održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u kuglanju za mlađe juniorke (U-18), a na Gradskoj kuglani u Novskoj za mlađe juniore (U-18)


Magdalena Škreblin, Nicol Imširović i Martina Lozić

Sjajne nam vijesti stižu sa zabočke kuglane gdje je održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u kuglanju za mlađe juniorke. Kuglačica Zaboka, Magdalena Škreblin, osvojila je drugo mjesto i postala viceoprvakinja Hrvatske. U dva je nastupa Magdalena oborila 1051 čunj (530+521). Nakon prvog je nastupa bila u vodstvu, no u drugom je "eksplodirala" kuglačica Admirala,  Nicol Imširović, koja je srušila 568 čunjeva i tako s ukupno 1085 (517+568) srušenih čunjeva postala prvakinja Hrvatske. Treće mjesto pripalo je Martini Lozić iz Admirala koja je oborila ukupno 1023 (510+513) čunjeva.

Magdalena tako nastavlja seriju odličnih rezultata i nagovješćuje da je njen ulazak u seniorsko kuglanje, samo pitanje trenutka.

Lovro Mikulec treći

A poput svoje klupske kolegice Magdalene, odličan je bio i Lovro Mikulec koji je na pojedinčanom PH za juniore (U-18) održanom u Novskoj osvojio treće mjesto u konkurenciji 39 kuglača juniorske dobi. Lovro je srušio 1077 čunjeva (548+529). Od drugog ga je mjesta dijelio samo jedan, jedini čunj, a od naslova prvaka samo jedna postava ili devet čunjeva. Prvak Hrvatske postao je kuglač Slavonskog Banovca, Jan Štampf, koji je oborio 1086 čunjeva, a drugo mjesto pripalo je Svenu Mariću iz Zanatlije iz Slavonskog Broda koji je srušio 1078 čunjeva (542+536).

Sven Marić, Jan Štampf i Lovro Mikulec

Još članaka iz "Sport"

Facebook