Prethodni članak
Sljedeći članak

Luka Tarle pojačao zabočku Mladost

Sretan sam što sam došao u Mladost, rekao je


Zagrepčanin Luka Tarle novo je pojačanje NK Mladost Zabok. Ovaj 23 - godišnji nogometaš koji igra na stoperskoj poziciji jučer je odradio i prvi trening sa svojim novim klubom. Tarle je već krenuo u svoje treće pripreme s krapinskim Zagorcem, no prihvatio je poziv trenera Ivana Zubića da prijeđe u redove zabočkog četvrtoligaša. Zubić je dugo tragao za kvalitetnim stoperom za svoju momčad, a u Tarleu ga je zasigurno i pronašao, jer je to nogometaš koja iz sebe ima dvije sezone u Sesvetama u II. HNL, jednu sezonu u Dubravi s kojom je izborio II. HNL te dvije sezone u krapinskom Zagorcu s kojim se borio za vrh III. HNL-središte.

Ivan Zubić i Luka Tarle

- Nakon kraćeg razgovora prihvatio sam poziv trenera Zubića. Mladost je ambiciozna sredina u kojoj se dobro radi i koja želi napredak u III. HNL , što me je privuklo. Nakon dvije sezone u Zagorcu došlo je do malog zasićenja i trebala mi je promjena. Sa Zagorcem sam se oprostio sporazumno i na korektan način. Sretan sam što sam došao u Mladost, očekujem da ćemo se boriti za sam vrh. Ja ću kao i uvijek dati sve od sebe da u tome i uspijemo - izjavio nam je Luka Tarle.

Za svoj novi klub Tarle će debitirati već u četvrtak u pripremnoj utakmici protiv Rudara DZ, a u subotu u 10 sati njega i suigrače očekuje zahtjevna pripremna utakmica protiv Lučkog. Nakon utakmice slijedi zajedničko kupanje u Termama Tuhelj, a potom i cjelodnevni team-building.

Još članaka iz "Sport"

Facebook