Prethodni članak
Sljedeći članak

Četiri pobjede Stubice u pripremnim utakmicama

Odlični rezultati Stubice u pripremnom periodu

  • Robert Glavač

    Robert Glavač


Iako je u prijelaznom roku ostala bez četiri vrlo važna igrača, Stubica pod vodstvom novog trenera, Renata Jurčeca, postiže odlične rezultate u pripremnom periodu. U četiri utakmice postignute su četiri pobjede. Serije je započela u Zdencima Brdovečkim gdje je s 3:1 savladan domaći Vatrogasac Zdenci uz pogodak Vidaka, D. Boseca i Hegola. U do sada najjačem ogledu, protiv Tondacha, jedan pogodak R. Glavača bio je dovoljan za minimalnu pobjedu. Nakon toga slijedila je pripremna utakmica protiv susjednog Oroslavja koju je Stubica dobila s 2:1 uz pogotke R. Glavača i Matea Landripeta i konačno u odličnom izdanju u Ključu Brdovečkom pao je četvrtoligaš Su-la rezultatom 4:1, uz hat-trick sjajnog Roberta Glavača, kojem je to bio peti pogodak u pripremnom periodu, da bi točku na i stavio Korman. Uspjesi su tim veći što su ostvareni bez ponajboljeg igrača, Matije Drempetića, koji ne trenira zbog bolesti, no uskoro se očekuje njegov povratak u momčad.

Renato Jurčec

- Lijepo je pobjeđivati, no ne smijemo se uspavati, dapače trebamo još više raditi. Rezultat mi i nije toliko bitan u pripremnom periodu, više sam fokusiran na igru. Dečki dobro i marljivo rade i za sada sve ide po planu. Željno očekujemo potpuni povratak treninzima Matije Drempetića, a nadam se da će se i ova dva Brazilca koji nam uskoro trebaju stići biti pojačanja - riječi su Renata Jurčeca.

Malo se iskomplicirala situacija oko dolaska dva brazilska igrača zato jer su morali u samoizolaciju, no do kraja tjedna trebali bi se priključiti momčadi.

Ovog petka Stubica u 17,30 na svom travnjaku dočekuje Strmec iz Bedenice, nakon toga u utorak 17.8. u 17,30 u Donju Stubicu stiže novi trećeligaš Ravnice, a potom u subotu 21.8. u 17,30 sati Stubica će kod kuće na "generalki" pred prvenstvo odmjeriti snage s Klanjcem.

SU-LA - STUBICA 1:4
KLJUČ BRDOVEČKI: SC Sutla. Gledatelja:100. Sudac: Horvatić (Zaprešić). Strijelci: 0:1 Glavač (17), 0:2 Glavač (20,) 0:3 Glavač (35,) 1:3 Remenar (55-11m), 1:4 Korman (62)
STUBICA: Mužina, Mar, Landripet, Pirički, Grabušić, Mat. Landripet, Čekolj, Maček, Hegol, Bukal, Korman ,Glavač JOŠ SU IGRALI: Lešković, Mirt, Kuhta, Kondres. TRENER:Renato Jurčec

Ostale pripremne utakmice Stubice:
Vatrogasac Zdenci - Stubica 1:3 (Vidak, D. Bosec, Hegol)
Stubica - Tondach 1:0 (R. Glavač)
Stubica - Oroslavje 2:1 (R. Glavač, Mat. Landripet)

Još članaka iz "Sport"

Facebook