Prethodni članak
Sljedeći članak

Košarkaški klub Zabok bio je suorganizator Basektball campa Croatia u Zaboku


U Zaboku je zavšreno četvrto izdanje "Basketball campa Croatia", možda i najboljeg košarkaškog kampa u regiji, koji je ove godine okupio 250 polaznika iz dvadeset svjetskih zemalja. Bez ikakve sumnje ovo četvrto izdanje bilo je i najbolje izdanje ovog iznimno kvalitetnog kampa kojeg organizira sportska agencija "Pepi sport", a košarkaški klub Zabok može se pohvaliti da je ponosni suorganizator ovog hvale vrijednog projekta u kojem se priča samo u pozitivnom tonu. Sportski direktor KK Zabok, Dragutin Črnjević, zajedno je s Perom Dujmovićem bio i začetnik ove ideje, koja je vrlo brzo naišla na plodno tlo. Počelo se s domaćim klincima, a danas je čak 40% dječaka i mladića iz inozemstva.

Gradska sportska dvorana u Zaboku jedna je od najboljih u državi u rangu dvorana do 2.000 mjesta i pružila je fantastične uvjete za rad. Dječaci su po velikim sparinama mogli trenirati u klimatiziranoj dvorani, što im je itekako olakšalo treninge. Svakako valja spomenuti i fantastične uvjete u Termama Tuhelj i hotelu Well. Rijetko koji košarakški kamp ili bilo koji sportski kamp nudi vrhunski smještaj u obliku hotela sa četiri zvjezdice, a polaznici su mogli uživati i u vodenom parku.

Uz to Robert Lež bio je i jedan od trenera u kampu, a šest dječaka iz omladinskog pogona KK Zabok bili su polaznici kampa.

Košarkaški klub Zabok može biti ponosan na činjenicu da je suorganizator jednog tako velikog projekta kao što je "Basketball camp Croatia", koji raste iz godine u godinu i već sada ima svjetske standarde.

Još članaka iz "Sport"

Facebook