Prethodni članak
Sljedeći članak

Klanjec nesretno izgubio pobjedu u posljednjim trenutcima utakmice

23. kolo IV. NL-središte Zagreb - skupina A, KLANJEC - Blato 1:1 (1:0)


Klanjčani su prekinuli seriju porazu i kod kuće su odigrali 1:1 protiv Blata. Svaki bod je vrijedan, ali Klanjčani itekako mogu žaliti za sva tri boda. Bili su bliži pobjedi, a izjednačujući pogodak su primili doslovno u zadnjim sekundama utakmice.

Počelo je odlično za Klanjec. Brlek je probio lijevu stranu i odlično pronašao Trbušića koji snažnim i preciznim udarcem dovodi domaće u vodstvo od 1:0 u 16. minuti utakmice. Imao je i Biruš odličnu šansu u 28. minuti kada je krenuo sam prema gostujućem vrataru Turčiću, ali je pucao pokraj gola. Gosti su u prvom dijelu opasno preko Jurišića koji pogađa vratnicu, dok je udarac Rebića zaustavila greda.

U nastavku Klanjec je odlično stajao u čvrstom bloku i čekao priliku iz kontre. Jedna takva je stigla u 61. minuti kada je Filip Pavlinić krenuo sam prema vratima gostiju, no nije uspio povećati vodstvo domaćih. I kada se očekivao zadnji zvižduk suca Eterović je više iz očaja nego namjere oštro opalio, a lopta je odsjela u mrežu za 1:1 na veliko razočaranje domaćih.

Robert Petrović, koji vodi momčad Klanjca nakon odlaska Tomaškovića, uspio je u kratkom roku probuditi momčad Klanjca i nadamo se da Klanjčanima predstoje bolji dani.

KLANJEC - BLATO 1:1

KLANJEC: igralište Klanjca, GLEDATELJA: 100, SUCI: Petričević, Mlinac i Tomić.

STRIJELCI: 1:0 Trbušić 16', 1:1 Elez 90'+4.

KLANJEC: Žimgan, F. Pavlinić, Bogović, Brlek, Zrnc (90'+1 Petrović), Biruš, Trbušić, K. Pavlinić (90'+3 Zgorelec), Humski, Leš, I. Petrišić. TRENER: Robert Petrović

BLATO: Turčić, Košarić (59' Mudronja), Čagalj (69' Elez), Tonković (46' Mihaljević), Papić (80' Radoš), Jurišić, Suden, Lipovac, Eterović (80' Kramarić), Knežević (59' Kulašević), Rebić. TRENER: Mladen Muškovac

Još članaka iz "Sport"

Facebook