Prethodni članak
Sljedeći članak

Hat-trick Smolčića za pobjedu gostiju

23. kolo IV. NL-središte Zagreb - skupina A, STUBICA - Brezovica 0:3


Brezovica je i kroz Donju Stubicu nastavila svoj pobjednički pohod. Gosti su zasluženo slavili s 3:0 uz hat-trick iskusnog lisca, Vene Smolčića. Sve bitno za utakmicu dogodilo se njenom prvom dijelu. Prvu priliku imali su domaći u 8. minuti, ali Čekolj je dva puta pucao u Pervana, iako je mogao dodati loptu bolje postavljenom Pešecu. U 13. minuti Smolčić koristi nesporazum domaće obrane i lobom sprema loptu u mrežu za 0:1. U 20. minuti u dobroj je prilici Pešec, ali je neprecizan i puca preko gola. Nakon kornera Stubice u 24. minuti lopta se odbija do Smolčića koji s njom u nogama trči šezdesetak metara i rutinirano zabija za 0:2. Konačnih 0:3 Smolčić postavlja u 2 minuti sudačke nadoknade prvog dijela kada ga je uposlio Sokić, a ovaj odmjerenim udarcem s ruba kaznenog prostora postiže svoj treći pogodak za konačnih 0:3 i zasluženo slavlje Brezovice.

STUBICA - BREZOVICA 0:3 (0:3)

DONJA STUBICA: igralište Stubice, GLEDATELJA: 150, SUCI: Jelić, Belavić i Lipošćak.

STRIJELAC: 0:1 Smolčić 13', 0:2 Smolčić 24', 0:3 Smolčić 45'+2.

STUBICA: Mužina, Čekolj (79' Glavač), Toyoda, Vlahović, Pešec, Stojak, Štok, Mar. Landripet, Pirički, Mat. Landripet, Korman (66' Benko). TRENER: Damir Srebačić

BREZOVICA: Pervan, Hercigonja (60' R. Gorše), Puntarić, Skender (76' Đuričić), Miličević, Smolčić (76' Kulašević), Celiček, Fabijanec (60' Relja), Sokić, L. Gorše, Šinko (81' Šegota).

Još članaka iz "Sport"

Facebook