Prethodni članak
Sljedeći članak

Ivica Vrančić i dalje na čelu STK Zabok

Stolnoteniski klub Zabok održao Izbornu skupštinu


Dobitna kombinacija se ne mijenja. Vrijedni sportski djelatnik Ivica Vrančić i iduće će četiri godine biti predsjednik STK Zabok, jednog od najboljih zagorskih sportskih kolektiva. Ivici je ovo peti mandat, a na čelu klubu je već osamnaest godina. U tom periodu klub je rastao iz sezonu u sezonu, a uspio je izboriti i elitnu Superligu. Mladi naraštaji ovog kluba redovito su bili u samom hrvatskom vrhu.

Ovaj zadnji mandat bio je poprilično zahtjevan za Vrančića. Zbog pandemije korona virusa članovima kluba bilo je zabranjeno trenirati, a to se itekako odrazilo na njihov sportski napredak. Pred Ivicom Vrančićem i njegovim sinom Lukom, koji je glavni trener kluba, veliki je zadatak vratiti klub na staze stare slave. Ne sumnjamo da imaju kvaliteta i znanja da to učine.

-Zahvaljujem se na izboru. Iza nas je jedno zahtjevno razdoblje, a i razdoblje koje je pred nama puno je izazova. U budućnosti trebat ćemo se više nego ikada oslanjati na ljude i igrače koji osjećaju pripadnost našem klubu. Volio bi da se već u bližoj budućnosti u rad kluba uključe mladi kadrovi, kako bi zajedno gradili što bolji i kvalitetniju budućnost STK Zabok - izjavio je Ivica Vrančić.

Zbog kooperativnosti Izvršni odbor kluba broji tri člana, a njegov sastav se također nije mijenjao. Kao i u proteklih osam godina uz Ivicu Vrančića u njemu će biti i Tomica Turk i Danijel Cvetko. Nije se mijenjao ni Nadzorni odbor koji će iduće četiri godine raditi u sastavu Danijel Tuđa (predsjednik), Mladen Kušan i Ivan Tršinski.

Izbornoj skupštini prisustvovao je i predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza, naš legendarni stolnotenisač Zoran Primorac.

-Čestitke na sjajno organiziranoj Izbornoj skupštini. Isto tako sve čestitke Ivica Vrančiću i njegovim suradnicima. Skromni ste i radite velike rezultate. Pozicionirali ste se centralni kluba u Hrvatskom zagorju u vrata saveza će vam uvijek biti širom otvorena. Čestike i treneru Luki Vrančiću koji stvara velike talente. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu - riječi su Zorana Primorca, koji je na sve prisutne ostavio snažan dojam, a na kraju je strpljivo pozirao s brojnim skupštinarima koji su željeli zajedničku sliku s njim.

Među uzvanicima su bili i direktor Stolnoteniskog saveza Hrvatske Renato Čengić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Zaboka Dragutin Črnjević i predsjednik Stolnoteniskog saveza KZŽ, Branko Krkalo. Svi oni obratili su se nazočnim skupštinarima i biranim riječima govorili kako o Ivici Vrančiću, tak i o STK Zabok.

Još članaka iz "Sport"

Facebook