Prethodni članak
Sljedeći članak

Derbi pripao Pregračankama!

U derbi susretu 12. kola 2. HNLŽ skupina A Pregrada ugostila Neretvu

  • ŠĆUKANEC - HOPINSKI -ARHIVA (1).JPG

    ŠĆUKANEC - HOPINSKI -ARHIVA


U derbi susretu II. HNLŽ skupina „A“  trećeplasirana ŽNK Pregrada ugostila je drugoplasiranu ekipu ŽNK Neretvu iz Metkovića i nanijela joj visoki poraz od 5:1.

Ovaj je susret bio prilika da se domaće nogometašice revanširaju za visoki prvenstveni poraz u Metkoviću odnosno da se nogometašice Neretve revanširaju za poraz u Kupu od Pregrade koje su doživjele na svom terenu.

No, sam početak utakmice nagovijestio je da bi susret mogao ići samo u jednom smjeru – pobjedi domaćih nogometašica. Naime, već u 26. sekundi utakmice tresla se mreža gostujuće vratarke Kraljić koja je bila nemoćna nakon odličnog udarca Šćukanec – Hopinski.

JALŠAVEČKI_GORUPEC_ARHIVA

Već u devetoj minuti semafor pokazuje Pregrada 2. Neretva 0. Strijelac je bila Josipa Brgles pogodivši samu malu mrežicu donjeg lijevog kuta nemoćne gostujuće vratarke.  

Nadu, ali samo nadu, gošćama donosi 25. minuta kada smanjuju vodstvo pregrade na 2:1 pogotkom Lucije Borovac jer sedam minuta kasnije Lana Stanković pravim euro golom iz slobodnog udarca vraća  vodstvo na dva gola razlike.

U drugom poluvremenu još bolja igra Pregrade koja je rezultirala sa još dva pogotka – Stanković i Šćukanec – Hopinski – te su nakraju sasvim zasluženo slavile domaće nogometašice ŽNK Pregrada 5. ŽNK Neretva 1.

Za ŽNK Pregradu, trener Rudolf Hustić, igrale su: Kozina, Peček, Kolar, Brgles, Bočkaj, Marec, Šćukanec – Hopinski, Jalšavečki ( 22. Gorupec ), Vešligaj ( 38. Jambrek ), Stanković i Sinković.

STANKOVIĆ-ARHIVA

Još članaka iz "Sport"

Facebook