Prethodni članak
Sljedeći članak

Domagoj Kujundžić novi je trener košarkaša Zaboka


Splićanin Domagoj Kujundžić novi je trener košarkaša Zaboka. Večeras je već s njima odradio i prvi trening. Radi se o odličnom treneru koji je s trenerskim radom započeo u omladinskom pogonu KK Split. Njegove trenerske kvalitete prvi je uočio legendarni košarkaški trener Slobodan Subotić kojem je prvo bio pomoćnik u prvoj momčadi Splita, a kasnije su nastavili suradnju u Cedeviti. Samostalnu trenersku karijeru započeo je u mostarskom Studentu kojeg je uveo u Prvu ligi BiH. Kao prvi trener vodio je  Alkar, Vrijednosnice Osijek, a posljednju je sezonu proveo u Posušju. Bio je i pomoćni trener Veljku Mršiću u reprezentaciji Hrvatske.

Kujundžić je stigao u Zabok u jednom od najtežih trenutaka ovog kluba u prvoligaškoj povijesti. Zabočani su nakon sedam odigranih kola posljednji uz omjer od jedne pobjede i sedam poraza. Unatoč tome novi trener Zaboka je optimističan.

-Ovo mi je drugi puta da dolazim u klub koji se bori za opstanak. Oba puta sam u tome uspio, a siguran sam da će mi to i treći puta poći za rukom. Morate malo više vjerovati u sebe. Gledao sam nekoliko vaših utakmica i uočio da igrate sporo i na tome ćemo najviše morati proraditi. Drugi prioritet je igra  obrani. Primijetio sam da je premalo pomaganja u tom segmentu igre i to pod hitno moramo popraviti - rekao je svojim novim igračima na predstavljanju  Domagoj Kujundžić, a onda se ozbiljno prihvatio posla u tandemu sa svojim pomoćnikom Juricom Smiljanićem.

Još članaka iz "Sport"

Facebook