Prethodni članak
Sljedeći članak

Uz navijače i zajedništvo do treće pobjede !

U subotu košarkaši Krapine dočekuju Novsku


U subotu, 19. studenog 2022. godine u 18,00 sati, košarkaši Krapine dočekuju košarkaše Novske koji su drugoplasirana ekipa lige uz jednu utakmicu više od domaćih košarkaša koji u ovom trenutku „sjede“ na trećem mjestu prvenstvene ljestvice ( Ogulin je prvi ali sa utakmicom više ) 3. Košarkaške lige – centar. 

Biti će ovo četvrto prvenstveno kolo, treće za Krapinu koja je u trećem bila slobodna i trenutno je jedina ekipa bez poraza. Naime, u trećem kolu Ogulin, nakon što je pretrpio visoki poraz u Krapini, razmontirao je Novsku, do tada bez poraza, visokom pobjedom od 86:50.

Tako da ovaj susret možemo nazvati derbijem lige i eventualnom pobjedom uz zajedništvo i kvalitetom koju su pokazali u dva odigrana prvenstvena susreta Krapina bi zasjela na sam vrh bez poraza odnosno u slučaju pobjede Ogulina u Petrinji on bi ostao na vrhu sa bodom više ali i sa utakmicom više.

Vjerujem da će Krapinci nošeni izvanrednim navijačima ostati u  pozitivnom nizu i da će dobrom igrom uzeti dva boda i ostati neporaženi jer su dosadašnjom prezentacijom to i zaslužili. Uz popunjene tribine i bodrenjem kao što je to bilo protiv Ogulina u drugom kolu sigurno će ostaviti srce na terenu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook