Prethodni članak
Sljedeći članak

Dinamova proslave na Trgu: Objavljene informacije za navijače


Dinamo u nedjelju navečer sprema veliku proslavu trostruke krune na Trgu bana Josipa Jelačića. Tulum počinje od 17:30 na rasprodanom Maksimiru na kojem Dinamo protiv Rudeša igra zadnje kolo SuperSport HNL-a, a po završetku utakmice na travnjaku će se održati službena ceremonija proglašenja prvaka Hrvatske. Nakon toga će treneri i igrači kratko dati izjave, a onda će se ukrcati u otvoreni autobus i krenuti prema centru grada u kojem se očekuju tisuće navijača, piše Index.

Autobus bi s Maksimira trebao krenuti oko 20:30 sati i sat vremena kasnije stići na Trg. Autobus će krenuti Maksimirskom ulicom, nastaviti Vlaškom ulicom i onda preko Jurišićeve stići na feštu. Iz kluba upozoravaju da tom rutom neće biti tramvajskog prometa.

"Navijačima preporučujemo da se na Trg zapute tramvajem br. 17 od okretišta Borongaj odakle se mogu povesti do stanice Trg žrtava fašizma, a zatim pješice nastaviti do Trga bana Jelačića. Opcija je i pješačka ruta kroz ulice Maksimirsku i Vlašku do Trga, što će ujedno biti i ruta kojom će putovati autobus s igračima Dinama", priopćili su iz kluba i dodali:


"U autobusu s našim igračima imat ćemo live kameru, pa će slijedom toga svi zainteresirani po završetku utakmice i ceremonije dodjele pehara i medalja moći pratiti zbivanja iz autobusa u izravnom prijenosu na našem Youtube kanalu. Vjerujemo da ćemo tog dana na trgu ispisati novu stranicu Dinamove povijesti i zato svi koji u sebi imaju emociju prema našem klubu taj dan trebaju biti s nama na proslavi.
Posljednji put Dinamo je naslov na Trgu proslavio sada već davne 2007. godine, s obzirom da je iza nas jedna od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub, pozivamo sve koji osjećaju i vole Dinamo da nam se pridruže na velikoj proslavi i da pokažemo koliku dinamovštinu nosimo u sebi, zajedno ovjekovječimo posebne uspjehe koje smo ispisali tijekom sezone 2023/24 i zaplavimo Trg!
Zagreb je Dinamo – Dinamo je Zagreb!
Svi na Trg - vidimo se u nedjelju!".
Dinamo kao iznenađenje čuva imena izvođača koji će nastupiti na pozornici na Trgu, ali nas danima uvjeravaju da će navijači biti oduševljeni kad ih vide i čuju. Osim toga, klub je pozvao sve navijače da na svojim prozorima, balkonima i automobilima istaknu Dinamova obilježja tijekom sutrašnjeg dana.

Još članaka iz "Sport"

Facebook