Prethodni članak
Sljedeći članak

Čak 32 momčadi na odličnom turniru u Novim Dvorima - danas završnica

U Novim Dvorima su se okupile fantastične momčadi, ponajbolji zagorski "hakleri", ali i iznimno kvalitetni zagrebački i slovenski "hakleri"


Čak 32 momčadi prijavile su se za ovogodišnje 42. izdanje malnogometnog u Novim Dvorima. To je ujedno i rekordan broj momčadi na ovom odlično organiziranom turniru koji organizira ŠD Novi Dvori. Prvobitno je bilo zamišljeno da se jučer razigra sve do četvrtfinala, no zbog velikog broja momčadi to jednostavno nije bilo moguće. Tako je u dogovoru s momčadima odigrano kompletno prvo kolo i dvije utakmice osmine finala. Zadnja je utakmica završena jutros oko 4.30 sati, a onda su gledateiji, organizatori i momčadi otišle na zasluženi odmor.

U Novim Dvorima su se okupile fantastične momčadi, ponajbolji zagorski "hakleri", ali i iznimno kvalitetni zagrebački i slovenski "hakleri". Gledatelji su mogli uživati u vrlo kvalitetnom malom nogometu, a danas nam slijedi završnica i još bolji "hakl". Sigurno je da će se neke momčadi još dodatno pojačati.

Današnji dan utakmicom osmine finala u 14 sati otvaraju Labirint i Štefan. Slijedi još pet utakmica osmine finala, nakon čega će se izvlačiti parovi četvrtfinala koje će započeti oko 17 sati. Polufinale će na rasporedu biti oko 19 sati, a između 20:30-21:00 očekuje se veliko finale. Nakon toga slijedi dodjela priznanja najboljim momčadima i pojedincima, a potom i velika zabava uz legendarne Podvinčane.

Nemojte nikako propustiti ovaj istinski malonogometni doživljaj. ŠD Novi Dvori potrudit će se da se u njihovom mjestu osjećate ugodno, a uz to i uživate u odličnom malom nogometu, te u bogatoj ugostiteljskoj i zabavnoj ponudi.

 

Raspored za danas, subota 4.7.2020.

14:00 Labirint - Štefan
14:25 Kupilek (Novi Dvori) - Stomatološki centar Flegar
14:50 Kupilek - ŠD Centar
15:15 Žilibald i prijatelji - FS Mimi
15:40 CB Barca - PF Autoservis
16:05 Old city bus - ŠD Letovčan

Još članaka iz "Sport"

Facebook