Prethodni članak
Sljedeći članak

Bruno Levanić - Kutni potpisao je trogodišnji ugovor sa Zabokom

Košarkaški klub Zabok dobio je prvo pojačanje


Dosadašnji igrač Samobora, 25-godišnji Bruno Levanić-Kutni, potpisao je ugovor s KK Zabok na tri godine. Iza njega je zaista impresivna sezona u I. Hrvatskoj košarkaškoj ligi. Prema valorizaciji Bruno je bio najbolji igrač lige. Bio je prvi strijelac s prosjekom od 21,7 koševa, prvi asistent sa 6,2 asistencije po utakmici, a uz to je bilježio i 6 skokova po utakmici. Ovaj 203 cm visoki košarkaš raspoloživ je na pozicijama 3 i 4, a brojke pokazuje da nije samo kvalitetan šuter, već i da itekako zna asistencijama razigrati momčad.

- Iza mene je odlična sezona, bila bi i savršena da zbog bolesti nisam morao propustiti pet utakmica između 5. i 10. kola. No vratio sam se još jači. Bila je ovo moja najbolja sezona i odlučio sam da je vrijeme za iskorak, a iz tog razloga sam potpisao ugovor sa Zabokom, jer vjerujme da je to za mene najbolja opcija. Zabok je stabilan prvoligaš s odličnim uvjetima za trening, a tu je i trener Radulović s kojim sam odlično surađivao u Samoboru i od kojeg sam puno naučio- otkriva nam Bruno Levanić-Kutni.

O Bruni smo čuli da je iznimno kvalitetan i vrlo inteligentan košarkaša koji razumije košarku. Na pripreme u Zabok stići će pun motiva za dokazivanjem.

- Očekujem brzu prilagodbu na Premijer ligu i veliki napredak u ovoj sezoni. Što se momčadi tiče vjerujem da ćemo opet biti konkurentni za play-off, no sustav natjecanja još nije poznat, možda će se igrati Liga za prvaka i Liga za ostanak. Nadam se dobroj i kvalitetnoj sezoni sa Zabokom - istaknu je Bruno Levanić-Kutni.

Još članaka iz "Sport"

Facebook