Prethodni članak
Sljedeći članak

Bobinec lijepim golom riješio zagorski derbi

4. NL – središte 25. kolo: Tondach – Mladost Zabok 1:0


U 25. kolu 4. NL središte Tondach je u velikom zagorskom derbiju dočekao Mladost iz Zaboka. Obje su ekipe u utakmicu ušle nakon pobjeda tjedan dana ranije, koje su sigurno mogle podignuti samopouzdanje. Naime, Tondach je slavio na teškom gostovanju kod ovog proljeća odlične Zeline, dok je Mladost na svom terenu pobijedila Croatiu Hrastje i prekinula niz od 11 utakmica bez pobjede.

Iako je na jesen bila Mladost nabolje plasirani zagorski predstavnik u 4. NL središte, u ovu utakmicu s te pozicije ušao je Tondach, koji je do ove utakmice sakupio 2 boda više. Dakle, sve je govorilo da nas čeka zanimljiva utakmica. Gosti su u susret ušli sa 6 igrača do 21 godine, a rano su ostali i bez iskusnog Deaka. No, iako je Tondach imao više od igre u prvom poluvremenu i koji pokušaj više, na odmor se otišlo bez golova.

U nastavku Tondach ipak dolazi do vodstva i to nakon prekrasnog gola Karla Bobinca u 66. minuti, koji je pogodio iz slobodnjaka iskosa, sa desne strane, sa nekih 25 metara. Kako do kraja nije bilo golova, pa niti super izglednih prilika, taj je gol bio dovoljan za pobjedu u ovom zagorskom derbiju. Spomenimo da je zagorski derbi imao i dio službenih osoba iz Zagorja. Tako je, bez greške utakmicu odsudio Ivan Kumpar, jedna od dviju pomoćnih sutkinja bila je Silvija Makar, a delegat Vladimir Biller.

Još članaka iz "Sport"

Facebook