Prethodni članak
Sljedeći članak

BANDIĆ DINAMOVCIMA NAJAVO GRADNJU STADIONA: 'Bit će najljepši u Hrvatskoj, moja riječ vrijedi više od potpisa'


Povodom plasmana GNK Dinamo u grupnu fazu elitnog natjecanja Liga prvaka koja se ponovno vraća u Zagreb, gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić ugostio je prvu momčad i delegaciju Dinama na svečanom prijemu u palači Dverce.


Tom je prilikom najavio gradnju novog Dinamovog stadiona kojeg je nazvao i sportskim HNK – om. - Dinamo je Zagreb i Hrvatska. Ušli ste u ligu najboljih i zaslužili ste najbolje. Veseli me prva utakmica Lige prvaka s Atalantom, pa dalje Shakhtar i Manchester City. Želim vam reći da nije sramota izgubiti, sramota je biti poražen. Igrajte svoju igru, budite prepoznatljivi kao do sada, pa makar nekad izgubili. Ali ne smijete biti poraženi i ne smijete uprljati grb koji časno nosite, zaštitni znak Zagreba i Hrvatske. To je simbol hrvatskog identiteta, klub je zagrebačka i hrvatska svetinja. Napravit ćemo najljepši nogometni stadion u Hrvatskoj jer Dinamo to zaslužuje. A kada ja nešto kažem, to je više od potpisa. Onako kako Dinamo isprojektira, mi ćemo tako napraviti. Bit će to poklon vama, navijačima, Zagrebu i Hrvatskoj. Meni je Zagreb dao sve, a ja mu nisam vratio niti pola i zato ćemo vratiti s Dinamovim stadionom. – rekao je zagrebački gradonačelnik u svom inspirativnom govoru.


Nakon službenog dijela medijima se obratio i trener Nenad Bjelica koji je rekao kako će ova momčad biti uspješnija nego neke druge u Ligama prvaka jer je homogena i skladna. Podsjetimo, Dinamo prvu utakmicu Lige prvaka igra iduće srijede 19. rujna na Maksimiru protiv Atalante.

Još članaka iz "Sport"

Facebook