Prethodni članak
Sljedeći članak

Sve za dan iz snova pronađite na Danima vjenčanja

Vjenčanje je jedan od najljepših ali i najstresnijih dana u životu svakog para, upravo zbog toga je ključna dobra priprema kako bi taj dan prošao što opuštenije. Pozadina onog što gosti dožive kao jednu večer proslave ljubavi, za mladence je pravi mali organizacijski proces.

Kako bi mladencima organizacija bila što lakša i kako bi pronašli najbolje za svoj poseban dan, Westgate City tradicionalno donosi Dane vjenčanja 20. i 21. siječnja.

Svi sanjaju o vjenčanju iz snova, a posebni detalji koji su specifični za svaki par, vjenčanju daju poseban i jedinstven pečat. Personalizirane pozivnice su odličan početak, no možete ići i korak dalje; dodajte u svoj meni koktele osmišljene upravo za vaš dan ili pak tortu koja će pratiti stil vjenčanice.

Odabir savršene haljine je možda jedan od najvažnijih zadataka za sve mladenke u cijelom procesu planiranja vjenčanja. Najnoviji trend vjenčanica uključuje haljine za cijelu večer. Naime, modne piste su preplavile suknje, topovi i haljine s uklonjivim slojevima, čime se brzo i jednostavno postižu dva odvojena looka. To je jedan od naših omiljenih modnih trendova za 2024. godinu - dvije haljine u jednoj, bez gubljenja dragocjenih minuta vjenčanja!

Odabir vjenčanog prstenja ubraja se u jednu od najvažnijih odluka pri organizaciji vjenčanja. Naime, u idealnom slučaju, vjenčano prstenje bira se jednom zauvijek, a velik asortiman prikladnih modela prstenja budući mladenci moći će pronaći u Westgateu.

Trendovi u planiranju i organizaciji vjenčanja su se naveliko promijenili posljednjih godina pa danas mladenke i mladoženje sve više daju prednost samoj zabavi i uživanju u svom posebnom danu.

Čak i ako još uvijek niste sigurni želite li veliko ili manje intimnije vjenčanje, bez brige, inspiracije i ideje možete pronaći na Danima vjenčanja u Westgateu gdje će se na jednom mjestu nalaziti najbolja ponuda vjenčanica, odijela, hrane, svadbenih sala i još mnogo toga.

Dani vjenčanja održat će se 20. i 21. siječnja pa ne propustite ovu super priliku.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook