Prethodni članak
Sljedeći članak

Ljetna glazbena večer uz KUD ''Lovro Ježek''

Nastavljeno ''Ljeto u Mariji Bistrici''


U sklopu velike Manifestacije Turističke zajednice Općine Marija Bistrica ''Ljeto u Mariji Bistrici'', na središnjem bistričkom trgu u subotu je održana Tradicionalna ljetna glazbena večer uz KUD ''Lovro Ježek''. Nastupili su:  Limena glazba te Tamburaški orkestar KUD-a ''Lovro Ježek'', a uz njih Klapa ''Bistrica'' i Pjevački zbor KUEU ''Kaj'' iz Zlatar Bistrice.

Smotra folklora i veseli zabavni vikend

Već slijedeće subote 25. lipnja KUD ''Lovro Ježek', Marija Bistrica organizira 34. susrete folklornih ansambala, od 19 sati na Trgu Pape Ivana Pavla II u Mariji Bistrici. Uz domaćine nastupaju KUD-ovi: Sv Juraj Kras, općina Dobrinj; Novi Marof; Sveti Jeronim Štrigova, Zora          Piškorevci i Ljudevit Gaj Mače; zatim Hrvatsko pjevačko društvo Ferdo Rusan Virje, Zajednica hrvatskih kulturno umjetničkih udruga Donja Zdenčina - Općina Klinča Sela i Glazbeno društvo Sokol iz Buzeta. Ljeto u Mariji Bistrici ove godine donosi veliki Zabavno – sportski vikend 25. i 26. lipnja, u subotu od 13, a u nedjelju od 12 sati.

Organizatori su osigurali besplatan zabavno-animacijski park za djecu, druženje uz klauna i facepainting. Subota donosi i turnir u uličnoj košarci od 13 sati, nogometno druženje i utakmicu zagičica NK Mladost MB protiv Selekcije zagićice KZŽ, od 19 sati predstavu za djecu Šareni svijet i veliki večernji koncert na kojem će nastupiti  ''Kojoti'', ''Tvoja Mama'' i "Giberry Sons". U nedjelju su na rasporedu šahovski od 10 i stolnoteniski turnir od 14 sati, prezentacija starih sportova  - OŠ Marija Bistrica od 16 sati, Zdravi semafor „Šarenih loptica“ od 17 sati, a tu je i nogometni turnir zagića. Nedjeljni program završava koncertom banda Novi Svijet.  

 

 

 

 

Još članaka iz "Marija Bistrica"

Facebook