Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladost Marija Bistrica proslavila 90. rođendan


U petak je održana svečanost proslave 90. obljetnice NK Mladost Marija Bistrica. Nakon uvodnih pozdrava, predsjednik kluba Marijan Kruhak upoznao je nazočne članove kluba, igrače i goste sa ciljevima kluba, istaknuvši pri tome nastavak rada sa mladima, preseljenje igrališta te posebna pažnja ženskoj ekipi zagičica. Potom je pročitan kratki osvrt na povijest, ali i sadašnjost kluba, koji je aktualnu sezonu završio sa osam kategorija.

Na svečanosti su dodijeljene i zahvalnice igračima, istaknutim dugogodišnjim članovima kao i podupirateljima kluba. Tako su zahvalnice za dugogodišnje članstvo u klubu primili Marko Pisk, Jurica Čukman i Matija Čukman, zahvalnice za pomoć u djelovanju kluba dobili su Ivan Rusan, Martin Belko, Hrvoje Pisk, Marko Pisk i Ljekarne Švaljek, a zahvalnice za poseban doprinos u radu kluba dobili su Vesna Tomorad, Teodor Švaljek, Sanja Milošić, Tihomir Čale, Zdravko Brlek, Marijan Ščuric, Općina Marija Bistrica, Svetište MBB, Nogometni savez KZŽ i Krapinsko – zagorska županija.

Rođendansku proslavu NK Mladost Marija Bistrica uveličali su između ostalih župan Željko Kolar, predsjednik Nogometnog saveza KZŽ Stjepan Merkaš, načelnik Općina Marija Bistrica Josip Milički i predsjednik Općinskog vijeća Općine Marija Bistrica Teodor Švaljek. 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Marija Bistrica"

Facebook