Prethodni članak
Sljedeći članak

Udruga vinogradara, vinara i podrumara Vinski Vrh proslavila Dan udruge

Uz 10. godišnjicu udruge dodijeljene zahvalnice


Udruga vinogradara, vinara i podrumara Vinski Vrh i ove godine je proslavila Dan udruge, koji se veže uz svetoga Vida, kojeg slavimo 15. lipnja. Ovogodišnja proslava održana je u subotu 18. lipnja. U Kapelici na Vinskom Vrhu služena je sveta misa uz sudjelovanje Župnog zbora iz Zlatar Bistrice.

Nakon mise kod klijeti predsjednika Udruge Zdravka Horvatića održana je svečanost proslave, u sklopu koje je održana i dodjela diploma i priznanja osvojenih na ovogodišnjem ocjenjivanju vina. Na tom ocjenjivanje je ponuđeno 50 uzoraka od 38 članova, koji su osvojili 10 zlatnih, 17 srebrnih i 13 brončanih medalja.

Šampion ocjenjivanja je Tomislav Miković. No, pored toga uz 10. obljetnicu udruge dodijeljene su i zahvalnice pojedincima i ustanovama, koje su na bilo koji način pomogle rad udruge. Proslavu su uveličali članovi vinogradarskih udruga Trsek Konjščina-Hraščina i Brckovljani te rektor Svetišta MBB i bistrički župnik preč. Domagoj Matošević. Proslava je završila druženjem uz prigodni domjenak i Enigma band. 

 

 

 

 

Još članaka iz "Marija Bistrica"

Facebook