Prethodni članak
Sljedeći članak

Zlatar i Mače u izboru za 'Najljepši advent u Hrvatskoj'

Među 33 prijavljena grada i 4 općine su Zlatar i Mače, a glasovanje traje do 12. siječnja u ponoć


 Portal Gradonačelnik.hr pokrenuo je novi projekt - izbor „Najljepšeg adventa”, kojega ove godine prvi put provodi na svojoj Facebook stranici. Za izbor za „Najljepši advent” prijavila su se 33 grada i 4 općine, a među njima iz Krapinsko - zagorske županije Grad Zlatar i Općina Mače.

- Zahvaljujemo svima što su se uključili i prekrasnim slikama svojih advenata postali dio našeg najljepšeg projekta. Svaki mail i svaka prijava sa fotografijama advenata koji su pristizali na našu adresu izazivali su novo oduševljenje i radost te nam iznova davali potvrdu vrijednosti i atraktivnosti ovog projekta. Jer, bez obzira radilo se o velikom ili malom gradu ili, pak, općini – sve prijavljene slike i adventi pokazuju izuzetan trud, ulaganja, kreativnost i ljubav kojima lokalna zajednica u vrijeme adventa želi svojim građanima i gostima uljepšati blagdanske dane i osigurati što ljepše, svečanije i veselije ozračje. Tu je, naravno, u gospodarski aspekt cijele priče jer adventi su posljednjih godina postali i sve značajniji turistički proizvod i magnet za domaće i strane goste, pa dobar i posjećen advent ima i svoje pozitivne financijske rezultate za lokalnu zajednicu. Baš zato odlučili smo advente prikazati na jednom mjestu i kroz ovaj izbor omogućiti gradovima i općinama da ih prezentiraju i pohvale se i izvan svojih lokalnih okvira, a građanima da odaberu koji je najljepši – kažu na portalu Gradonačelnik.hr.

Glasovanje traje do 12. siječnja u ponoć, a priznaju se samo lajkovi na glavnu objavu sa slikama adventa gradova i općina poredanih po abecedi, i to samo na FB stranici Gradonačelnik.hr, ne i na sheranim objavama. Pobjednike će proglasiti 13. siječnja u dvije kategorije – kategoriji gradova i kategoriji općina. 

Još članaka iz "Mače"

Facebook