Prethodni članak
Sljedeći članak

Tri greške koje muškarci najčešće rade u krevetu i kako ih izbjeći


Foto: Ilustracija/Reddit


Sve je spremno za dobar provod u krevetu, vaš um je namješten na frekvenciju “užitak”, a kad ono – vaš partner jednostavno nije kakav bi trebao biti. Nitko ne kaže da se od njega traži savršenstvo, već samo mogućnost da ne radi pojedine greške.

Tri greške koje najčešće muškarci rade su needostatak razgovora, neurednost i izbjegavanje predigre.

1. Nedostatak razgovora
Vjerojatno je povezano s muškim egom to što on misli kako sve zna i ne trebaju mu upute (a pod tim misli razgovor o seksu), pa ne pita i kad je očito da je zalutao na karti zvanoj vaše tijelo. U tim trenutcima pokušajte ga uputiti, a da ga pritom ne kritizirate – primjerice: “Dragi, ne znam zašto, ali baš volim kad me ljubiš iza uha”.

2. Sređen muškarac
Ženama je pri seksualnom odnosu izrazito bitna higijena muškarca. To da je otuširan i mirišljav se podrazumijeva, a još ako je pritom obrijan i sređen – samo je dodatni plus. Potaknite ga na to.

3. Predigra
Ponekad je dobro rutinu presjeći ludim, brzim i divlji seksom bez predigre, ali u većini slučajeva žene preferiraju ljubavno zagrijavanje. Zato bi dečki trebali pripremiti teren svojoj dragoj za užitak – bilo poljupcima, dodirima, masažom, jer ona će ima ona vratiti dvostruko.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook