Prethodni članak
Sljedeći članak

SOFT PORN SKANDAL: Katarina se polugola snimala u ordinaciji


Pomoćnica ravnatelja najavila je da će ta zdravstvena ustanova poduzeti sve zakonski predviđene mjere protiv pacijentice Katarine Đ, a sve se odvilo u jednom Domu zdravlja, piše Nova.

Ona je, naime, tijekom pauze u jednoj od intervencija službe opće medicine, kao i u kartoteci zdravstvene ambulante “Donja Vrežina”, objavila seriju provokativnih i uvredljivih fotografija te video zapisa.

Pomoćnica ravnatelja Danijela Nešić je kazala da se pacijentica javila jednoj od intervencija opće medicine jer je imala nalog za injekcije.

“S obzirom da ovakvim ponašanjem nanosi veliku štetu ugledu našeg Doma zdravlja, kao zdravstvenoj ustanovi sa renomeom i ugledom, i da je bez pitanja slikala provokativne i uvredljive fotografije te video zapis koji je ponižavajući za našu struku, bit ćemo prinuđeni poduzeti određene mjere u okviru zakona”, navela je Nešić.

Na jednoj od fotografija vidi se kako, vrlo oskudno odjevena, pacijentica sjedi za stolom na mjestu koje je namijenjeno medicinskim sestrama i popravlja frizuru, a na drugom snimku, kraj pulta na kojem se nalaze injekcije i igle, piše “Tko je za bocku?”.

Katarina Đ. objavila je i fotogafiju na kojoj se vidi kako drži šalicu kave u prostoriji gdje se inače nalaze zdravstveni kartoni pacijenata...

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook