Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovoj su mami (46) govorili da je prestara, a onda je rodila trojke: “Šansa za ovo je jedan naprema 20 milijardi”

Audrey je zatrudnjela prirodno...


Iako Audrey Tiberius (46) i njezin suprug imaju već četvoricu sinova, htjeli su još djece pa je Audrey zbog svojih poznih godina otišla na potpomognutu oplodnju, ali je na kraju zatrudnjela prirodnim putem.

Nakon godina borbe Audrey je 30. ožujka dobila trojke Sky, River i Bay. Uz trojke je majka sinova Marcusa (13), Jamesa (11), Christiana (9) i Maxa (7).

Audrey je zatrudnjela prirodno, samo četiri godine nakon što joj je stručnjak za potpomognutu oplodnju rekao da su izgledi da će začeti dijete 'in vitro' oplodnjom (IVF) samo 10 posto.

Rekao joj je: "Žao mi je, ali vaša jajašca su prestara." Zatim je dodala: "Napravili smo tri runde in vitro i niti jedna nije uspjela", objasnila je Audrey, no, onda je zatrudnjela prirodnim putem. 

Audrey je rekla: "Nisam znala da starije slavne osobe često koriste zamrznute jajne stanice ili jajne stanice donora" te je dodala kako su njezine trojke njeno malo čudo jer su joj statističari rekli kako su šanse da 45-godišnjakinja rodi trojke otprilike jedan prema 20 milijardi.

"Molila sam se da moje bebe rastu sigurno u trbuhu i da se rode u terminu i tako je i bilo", objasnila je. Audrey se okrenula vjeri, što joj je pomoglo da ostane pozitivna tijekom visokorizične trudnoće. Prema stručnjacima klinike Mayo, rizik od pobačaja u 45. godini kreće se oko 80 posto. Kao majka sedmorice dječaka, Audrey  je rekla da ima puno posla samo oko izdajanja mlijeka za mališane pa je počela tražiti donorice mlijeka da bi imala malo vremena za sebe, no ne žali što ima tako brojnu obitelj.

"Uvijek sam imala broj sedam na umu, to je uvijek bio moj broj iz snova, ali nisam mislila da će mi se tako nešto dogoditi zbog mojih godina", zaključila je, piše MailOnline. 

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook