Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladi glazbenici Adventskim koncertom oduševili brojnu publiku u Domu kulture u Konjščini


U Kulturno i turističko informativnom centru Konjščina održan je glazbeni koncert talentirane djece s područja općine Konjščina. Djeca su polaznici Glazbene škole Marija Bistrica, a svojim su izvanrednim nastupima ispunili dvoranu do posljednjeg mjesta.

Koncert je održan u sklopu programa Advent u Konjščini 2023., a sami koncert nije obilježio samo glazbeni talent mladih izvođača već i prava blagdanska atmosfera koja je zavladala dvoranom.

-Djeca su svojim izvedbama raznježili, ali i oduševili sve posjetitelje u dvorani. Svi zajedno smo uživali u spoju talenata, zajedništva i prijateljstva - poručila je načelnica Općine Konjščina Anita Krok.

Na koncertu je nastupilo ukupno 15 djece: Viktorija Marković, Maksim Martinjak, Gabriela Ozimec, David Čepek, Julia Iliev, Diana Sremec, Elena Šrajbek, Nika Habajec, Karla Pavlović, Nika Mikleušević, Irma Kuljak, Klara Kruhek, Mia Babić, Borna Bručić i gitarski dvojac Gabrijela Pozaić i Evelin Roksandić.

Općina je zahvalila svima koji su pridonijeli uspjehu koncerta pa su tako djeci, kao i profesorima, podijelili prigodne zahvalnice i poklon pakete. Iz Općine su najavili nastavak kulturnih događanja organiziran u suradnji s Glazbenom školom na području Općine, a sljedeći koncert uslijediti će već u veljači sljedeće godine.

-Želimo da se djeci razbije trema i da nastupaju pred svojom publikom što im je zapravo puno lakše. Na taj način će se naučiti na publiku pa kad dođu na neke veće koncerte neće biti treme - poručili su iz Općine.

Još članaka iz "Konjščina"

Facebook