Prethodni članak
Sljedeći članak

Završeno 45. izdanje malonogometnog turnira "Novi Dvori Klanječki"

Pobjeda slovenske momčadi Pergola Misteral&Bar Safir


Završeno je 45. izdanje vrlo kvalitetnog i odlično organiziranog turnira Novi Dvori Klanječki u organizaciji Športskog društva Novi Dvori Klanječki. Ove godine na turniru je nastupilo šesnaest momčadi, a igralo se na ispadanje. Prvog natjecateljskog dana odigrane su osmina finala i četvrtfinale, dok je drugi natjecateljski dan bio rezerviran na polufinala, utakmicu za treće mjesto i naravno veliko finale.

Ove sezone najviše je uspjeha imala slovenska momčad Pergola Misteral&Bar Safir iz Krškog. Odlični Slovenci u finalu su s 3:1 nadvisili Beauty centar MIINNIE.

Treće mjesto pripalo je momčadi Caffe bar DENY nakon pobjede protiv momčadi CB Bull od 2:0 Prethodno u polufinalu Beauty centar MIINNIE je s 3:1 nadvisio CB Bull, dok je momčad Pergola Misteral&Bar Safir s 2:0 nadvisila Caffe bar DENY.

Iz pobjedničke momčadi izabrani su i najbolji igrač turnira Tomaž Kožar i najbolji vratar Mitja Jagrič, dok je najbolji strijelac turnira bio Tin Gregurić (Beauty Centar MIINNIE).

Pobjednička momčad otišla je kući bogatija za pehar, prijelazni pehar i 800 eura, drugoplasirana za pehar i 400, a trećeplasirana za pehar i 200 eura. Najboljim momčadima i pojedincima nagrade su dijelili gradonačelnik Grada Klanjca Zlatko Brlek, članica ŠD Novi Dovri Klanječki Maja Vukina Bogović i predsjednik društva Karlo Drčić.


-Hvala svim momčadima na dolasku, mislim da smo gledali kvalitetan mali nogomet. Čestitke svim nagrađenima. Posebno se moram zahvaliti glavnim sponzorima, a to su Grad Klanjec, Turistička zajednica "Biser Zagorja", Ožujska pivovara, Mikronis, Predionica Klanjec, Astraprom, SKF i Croatia osiguranju, kao i svim ostalim sponzorima. Vidimo se iduće godine, riječi su Karla Drčića, predsjednika ŠD Novi Dvori Klanječki.


Po običaju nakon turnira održana je vrtna zabava na kojoj su "Fiškali" sve prisutne držali u dobrom raspoloženju do ranih jutarnjih sati.

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook