Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijem za novorođene: Jednu obitelj razveselila je već šesta beba!


Gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek održao je prijem za roditelje i njihove bebe, rođene u prvoj polovici ove godine.

Uz gradonačelnika, dočekala ih je i ravnateljica klanječke Gradske knjižnice Adrijana Čelec. 

Uz čestitke, roditelji su primili i financijsku potporu grada koja iznosi 265,45 eura za prvo dijete, 398,17 eura za drugo, 530,89 eura za treće, a za svako slijedeće dijete potpora se povećava za 132,72 eura. Treba istaknuti i da je jednu obitelj razveselila već šesta beba.

-Prvi ovogodišnji prijem za roditelje tek sedam novorođenih malih Klanjčanki i Klanjčana nije osobito ohrabrujući, ali smiješi se puno bolja druga polovica godine pa dobro zdravlje i što lakše ove vruće ljetne mjesece želimo svim našim klanječkim trudnicama. I tatama, naravno, kažu iz Grada Klanjca.

Prilikom prijema, gradonačelnik je upoznao roditelje s programima kojima Grad Klanjec nastoji poboljšati kvalitetu života mladih roditelja i najmlađih sugrađana. Ujedno ih je pozvao da aktivno promišljaju što im je potrebno za kvalitetan život u gradu i sretno i zadovoljno odrastanje njihove djece te da svaku svoju ideju, prijedlog pa i kritiku otvoreno podijele s njim i drugim gradskim čelnicima, u svrhu stvaranja što boljih uvjeta za najmlađe stanovnike.

Ravnateljica Gradske knjižnice pozvala je roditelje naših malih sugrađana da što više koriste trogodišnje besplatno članstvo u knjižnici koje se i dosada pokazalo kao pun pogodak, a najavila je i da će se, nakon što se Gradska knjižnica uskoro vrati u svoj obnovljeni prostor na Trgu Antuna Mihanovića, organizirati daleko veći broj aktivnosti za najmlađe, ali i njihove roditelje. 

Novorođeni u prvoj polovici ove godine su: Ema Šimunčić, Mateo Somek, Amari Ibanuš, Petra Trupec, Katja Šarlog Kroflin, Mia Kovačec i Ian Cingulin.

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook