Prethodni članak
Sljedeći članak

Zanimljivi programi ove subote u Dvoru Veliki Tabor

Od predstavljanja knjige dvije Veronike, preko igre za posjetitelje i predavanja, do 3D video mappinga


Ove subote 16. listopada u Dvoru Veliki Tabor u okviru manifestacije Dani europske baštine održavat će se zanimljivi programi vezani uz kulturnu baštinu. Zajednička tema ovogodišnjih Dana europske baštine je Baština za sve – s ciljem poticanja na zajedništvo, suradnju i uključivost u doživljaju naše kulturne baštine. U Dvoru Veliki Tabor usmjerit će se na n nematerijalnu kulturnu baštinu.

Od 12 sati bit će predstavljena knjiga Dvije Veronike, a u programu promocije će sudjelovati autorica knjige Jadranka Ivandić Zimić, moderator Josip Ivanović, urednica Zorka Jekić, Ivan Bekavac Basić za nakladnika, te interpretatorice Darija Brnić i Kristina Pavlović.

Program u Dvoru Veliki Tabor će se, nakon promocije, nastaviti u 16.30 sati igrom za posjetitelje „Potraga za skrivenom Veronikom“, a u 17 sati na redu je predavanje „Nečastive, povijest vještica od antike do danas“ varaždinskog televizijskog novinara i voditelja, poznavatelj okultnog Kristijana Petrovića. Nakon predavanja bit će, na zidovima galerije Velikog Tabora, emitiran 3D video mapping – „Legenda o Veroniki Desinićkoj“ i „Living Tabor“.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook