Prethodni članak
Sljedeći članak

Sedmi Memorijal Vladimir Sokolić: Šampion loborskih bajera postao je Mladen Mrkoci

Športsko ribolovno društvo “Pastrva“ Lobor organiziralo je ribičko natjecanje u lovu ribe udicom na plovak


Športsko ribolovno društvo “Pastrva“ Lobor na bajerima “Markušbrijeg“ 16. je puta organiziralo ribičko natjecanje u lovu ribe udicom na plovak, koji se sedmi puta zove Memorijal Vladimir Sokolić u čast i na spomen osnivaču društva i nezamjenjivom promotoru ribolovnog sporta u Loboru.

U natjecanju je sudjelovalo 9 ribolovaca, koji su izvlačenjem brojeva odredili svoje mjesto pecanja na gornjem bajeru ŠRD-a “Pastrva”. Sedmi memorijal Vladimir Sokolić osvojio je i šampion loborskih bajera postao je Mladen Mrkoci, s ulovom od 460 grama ribe, drugo mjesto zauzeo je Zdravko Benković, s ulovom od 410 grama, dok je treći bio Lovro Kuharić, sa 40 grama ribe. Nagradu za najveći ulov osvojio je Gabrijel Vrlec, za najmanji ulov Tomo Vrlec a za najbrži ulov Karlo Adanić. Zlatnu medalju za fer plej osvojio je Vilko Vuradin, srebrnu Josip Vlahek i brončanu Mihael Požgaj -  rekao je predsjednik Dragutin Adanić.

Nagrade je u ime Općine podijelila načelnica općine Lobor Ljubica Jembrih. Pohvalila je rad i trud ŠRD „Pastrva“ Lobor koji se odaziva na sve manifestacije koje organizira i priprema općina Lobor. Istu takvu suradnju očekuje i u budućnosti. Nakon službenog dijela, ribiči, gosti i donatori društva počastili su se Ribičkoj Hiži finim delicijama koje su pripremali dopredsjednik društva Dragutin Kuharić i Milan Zaplatić. 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook