Prethodni članak
Sljedeći članak

Počinje 'Ljeto u Loboru'

Za svakoga ponešto


Manifestacija 'Ljeto u Loboru' u organizaciji Općine Lobor i udruga započinje ovog petka u 20 sati ‘Gitarističkim recitalom’ kod svetišta Majke Božje Gorske, a nastavlja se u subotu ribičkim natjecanjem i 8. memorijalnim turnirom ‘Vladimir Sokolić’.

Srijeda 20. srpnja u  Društvenom domu u Loboru donosi koncert ‘Loborski glazbenici’ za Udrugu sv. Ana, a koncert počinje u 19 sati. Dječji dan održat će se u četvrtak, a petak će biti dan tradicije i kulture uz mimohod KUD-ova, večer folklora i dobru zabavu.

Subota 23. srpnja je sportski dan, a počinje u 9 sati malonogometnim turnirom mjesnih odbora. Navečer slijedi dobra zabava uz koncert limene glazbe. U nedjelju 24. srpnja održat će se već dobro poznati ‘Loborfest’, a ponedjeljak 25. srpnja bit će dan mladih kada će se u Kulturnom centru održati pub kviz.

26. srpnja slavi se Dan općine i župe, a program počinje u 10.30 sati mimohodom loborskih udruga, nastavlja se svečanom sjednicom Općinskog vijeća u 13 sati, a potom slijedi cjelodnevna zabava uz glazbu.
“Ljeto u Loboru” nastavit će se i u kolovozu ‘Loborijadom’ koja će se održati 13. kolovoza u 18 sati, zatim slijede DVD-ove radionica za djecu 20. kolovoza u kojima će se djeca moći družiti s vatrogascima, a tjedan dana nakon će se družiti s lovcima uz edukacije o lovstvu. Manifestacija završava 3. rujna “Pozdravom ljetu” uz dobru zabavu, Udrugu Loborfest i vatromet.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook