Prethodni članak
Sljedeći članak

Kvartet Gubec i pajdaši u dvorani "Vatroslav Lisinski"

Pod nazivom Kvartet Gubec i pajdaši , u velikoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održat će se koncert u kojem će


Pod nazivom Kvartet Gubec i pajdaši , u velikoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održat će se koncert u kojem će Gupci , uz pratnju Tamburaškog orkestra Hrvatske radio-televizije pod ravnanjem dirigenta Siniše Leopolda, predstaviti svoj novi dugosvirajući nosač zvuka pod nazivom Oko jene hiže .

Koncert će početi u 20 sati i bit će emitiran u direktnom prijenosu na HRT+ kanalu te na Radiju Sljeme, a kasnije će se moći pogledati i odgođena snimka koncerta na HTV-ovom prvom programu.

Predstavljanje novog albuma, drugog po redu nakon prvog, Porinom nagrađenog Ak sem ti srčeko ranil prije tri godine, uveličat će kao gosti poznata i etablirana imena domaće estrade Đani Stipaničev, Danijela Pintarić, Vid Balog i Davor Dretar Drele, Adam Končić i nezaobilazni Kavaliri iz Bednje.

Kvartet Gubec će promociju novog albuma tijekom listopada imati u nekoliko emisija Hrvatskog radija i Radija Sljeme koje će slušatelji imati prilike čuti u eteru i to 18. listopada od 14 sati u emisiji Krupni megaherz , 24. listopada u emisiji Vrijeme za narodnu glazbu od 12 sati, 27. listopada u emisiji Radiofon od 18 sati, 29. listopada u emisiji Kajka-vijana od 20.30 sati te 2. studenog u TV emisiji Bingo Show od 19 sati.

Te promotivne aktivnosti bit će popraćene, naravno i u Zagorskom listu koji već petu godinu prati sva događanja vezana uz kajkavske popevke i kvartet Gubec, pa su tako zajednički, veoma uspješno, odradili već dva nastupa, od dosadašnja četiri koncerta Gupcof u Lisinskom. Ono što sve veseli je to da su svi ti koncerti bili rasprodani, a publika je uživala u dvosatnom programu i veselim kajkavskim popevkama.

Nema razloga da tako ne bude i 8. studenog u Lisinskom, tim više što se bliži vrijeme Martinja, a poznato je da Kvartet Gubec ima u repertoaru mnoge vinske popevke, a ovo će biti i prvi put da Gupci imaju cjelovečernji, samostalni koncert s Tamburaškim orkestrom HRT-a, s kojim su dosad odradili već puno uspješnih pojedinačnih nastupa

Karte za koncert Kvartet Gubec i pajdaši možete nabaviti u redakciji Zagorskog lista . Pozvani ste svi!

GALERIJA FOTOGRAFIJA SA PROŠLOGODIŠNJEG KONCERTA

Još članaka iz "Događanja"

Facebook