Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] I ovih božićnih blagdana oroslavski moto mrazovi razveselili najmlađe

Tradicija je to koju MK Zagorski orlovi provode već deset godina


Lijepa božićna priča, kojom već deset godina uveseljavaju najmlađe, i ovih božićnih blagdana realizirana je od Moto kluba Zagorski orlovi u Oroslavju.

Dvadesetak moto mrazova krenulo je danas na vožnju, s paketima punih darova za najmlađe. Prva stanica bio im je oroslavski Dječji vrtić Cvrkutić.

-I ove godine tradicionalno smo moto mrazovi. Situacija s covidom ne dozvoljava nam da organiziramo darivanje i druženje na trgu kao što smo to radili proteklih godina, pa smo se odlučili na ovaj način darivati i razveseliti djecu, što je bit svega – rekao nam je Ivan Šalec, predsjednik MK Zagorski orlovi.

Upravo to su i postigli, veselje kod najmlađih koji su se okupili ispred vrtića.

Na ovoj tradiciji koju provode već godinama, Zagorskim orlovima zahvalio je i gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić. – Zbog situacije u Gradu ove godine nismo organizirali nikakav advent, tako da su se na ovaj način barem naši najmlađi razveselili. Hvala članovima moto kluba i veselim se budućoj suradnji s njima – rekao je Šimunić.

Nakon 'Cvrkutića', moto mrazovi posjetili su i oroslavski Dječji vrtić 'Šlapica', a potom i Centar za rehabilitaciju Pustodol u Donjoj Stubici.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook