Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Najmlađe razveselio posjet Djeda Mraza, oni malo veći uživali u lovačkom gulašu, kuhanom vinu i dobroj glazbi

Štandovi su nudili i prigodne božićne ukrase i poklone


U Donjoj Stubici održan je danas Božićni sajam. U Parku Jure Stubičanca posjetitelji su uživali u ugodnoj blagdanskoj atmosferi uz glazbu Tomija i Vladeka, a nastupio je i Puhački orkestar DVD – a Donja Stubica.

Kupovali su se prigodni božićni ukrasi, pšenica i cvijeće, ali i domaći kolači. Štandovi su nudili i razne poklone koje su posjetitelji kupovali za svoje najdraže, poput kupinovog vina, bučinog ulja i nakita, a mnogi su se zaustavljali kod štandova gdje je najbolje mirisalo. Naime, pojesti se moglo i kobasice, hot dog, fritule, lepinje, ali i lovački gulaš kojega su pripremali članovi Lovačkog društva Vepar, kao i kesteni i kuhano vino koje je ponudilo Selo Hižakovec, uz dobru kapljicu Udruge vinara i vinogradara Peharček.

Najmlađe posjetitelje ipak je najviše razveselio posjet Djeda Mraza koji je, zajedno sa svojim pomoćnicima, podijelio slatke poklone, a mališani su mogli ponijeti kućama i simpatične Balonkove balonske kreacije.

Događanje je, u skladu s epidemiološkim mjerama, organizirala Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica.

 

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook